Garnforbruk

mandag 14. april 2008

Ikke noen koselig dag, dette..

Holdt på å skrive det forrige innlegget og samtidig lage middag da mannen kom springende inn døren her.. Han hadde bært lillegutt ut fra barnehagen da de falt på isen og gullet slo foten kraftig..
Det var bare å skru av stekeovnen og kjøre til sykehuset for sjekk. Der har vi tilbringt hele ettermiddagen/kvelden, det ble konstatert to brukne ben i leggen. Ventet en del timer før han ble lagt i narkose og foten ble "trukket" på plass og lagt skinner/gips. Foten var så hoven at de ikke kunne legge vanlig rund gips ennå, det må vente til hevelsen går ned.
Stakkars lille gullet var så flink, atte. Helt utrolig at det gikk så bra, han klaget kun når de måtte flytte på han (....og det var en del ganger....), ynket seg litt av og til og så tydelig ut til å ha vondt, stakkars... Nå er heldigvis alt mye bedre, far og sønn sover på sykehuset og jeg sover hjemme. Drar bort med en gang jeg våkner i morgen tidlig så mannen kan ta seg en tur på jobb. Han får nå kort vei til jobben iallefall, ned trappen bort et par ganger og vips, framme.. Hehe :-)
Men nå er det sengetid her, må jo tidlig opp i morgen så må få noen timer på øyet først. Får skrive litt om de siste par ukenes hobbysyssel i morgen... :-)

2 kommentarer:

Beyla sa...

Åhnei!!!! Stakkars dere!!! Det er jo helt ille! Tøff liten sønn dere har, skikkelig trooper.. Håper du fikk sove og hvilt deg litt, kan tenke meg morshjertet ditt har det lite godt for øyeblikket!! Bekymre deg ikke sjuk du bare :) Krysser fingre og tær for dere, håper lillemann blir fort frisk! Skjønner godt mannen dinf alt, det helt sinnsykt så mye is som ligger rundt i gatene i Hammerfest. Gikk på rævv så det sang når jeg var der.. rumpa mi er nå godt pakket inn i flesk, så jeg knakk ikkeno men ondt, det var det!!!

Beyla sa...

tenker masse på dere, håper det går bra!! *stooooooor klem*