Garnforbruk

søndag 4. mai 2008

...laget noen armbånd også...

Har fått laget noen smykker i april også... Har lagt dem i gavekurven, så har jeg noe liggende klart. Et har jeg beholdt selv :-)

~~~~ ¤^¤ ~~~~

Rødt med hjerter.

~~~ ¤^¤ ~~~~

Rosa armbånd med blomster...

~~~~ ¤^¤ ~~~~

Turkist armbånd med blomst...

~~~~ ¤^¤ ~~~~

Grønt armbånd med hjerter og blomst til meg selv...

~~~~ ¤^¤ ~~~~

Rosa veskesmykke med hjerter...

1 kommentar:

Beyla sa...

Så nydelig det grønne ble!! De andre var fine de og, men har forelska meg totalt i slike charms armbånd. tror nesten jeg må hive meg igang og lage noe slikt jeg og! Hva synes du om Jewel garnet? Ble helt oppgitt over meg selv, fått dilla på å strikke noen star stitch halsvarmere som knytter på en spesiell måte (kan vise deg på onsdag?) og det var liksom det jeg skulle med Jewel garn halsvarmeren - så prøvde jeg det på Kate når hun var her, og oppdaget av det er HVERTFALL 10cm for kort, helst burde jeg strikke det 15-20cm lengre for å få det behagelig og varmt. Milde himmel! Så, når jeg gidder må det på pinnene igjen. Vet du om de selger Viking garn noen plass i H-fest? Veit D.Wullf har noe, men det er bare Snorregarn, jeg er ute etter mere toppgarn. Så mykt og godt!! Etter planen skal genseren jeg strikker i toppgarn være ferdig fredag - tror du det går? Er nesten ferdig med begge ermene, men gikk tom for garn, så har bestilt mere men gudene vet når det kommer frem! Hoff & off.. Men ja, skal som sagt til H-fest på onsdag så du får gi lyd fra deg om du har tid til å kaffisere med meg! :D Hadde jo vært knallkos å få hengt ut litt ilag før flytting! Gubben må jo ned til 1 juni, men jeg må nok bli her en stund lengre for å få solgt huset og slikt. Nervepirrende så det hyler etter..!
Fant Sulka på salg i Oslo, og Silkealpaca også, gjett om det ble hamstra en good del! :D Bare ett nøste Sulka da, men har en hel bærepose æ ikke har hjertet til å bruke, så da var det egentlig greit :)
Fikk helt hjertet i halsen når æ leste de hadde falt enda en gang!! Enda godt det gikk bra, det hørtes altså ikke bra ut! Nå smelter det jo unna fort som fy, så snart begynner det v el å bli litt tryggere selv hos dere! Nå er det sengetid, skal til legen før jobb imorra så må prøve å få hvertfall litt søvn. Stor klem til dere!