Garnforbruk

tirsdag 22. juli 2008

Tilbake til det vanlige....

Sommeren kom liksom aldri til finnmark, noen dager med sol her og der men ellers bare regn og overskyet...

Ferien er over for denne gangen og vi har startet på jobb og i barnehage igjen, de fire ukene gikk jaggu fort men det var godt med et avbrekk.
Bilferie er ganske greit egentlig, man kan ta alt i sitt eget tempo og mens mannen kjører blir det strikking på meg. Hehe :-)

Vi kjørte gjennom Sverige ned til Klæbu hvor vi var noen dager hos en venninne og kjæresten hennes som akkurat hadde flyttet inn i nykjøpt hus. Det var veldig koselig. Ble litt shopping mens vi var der, fant jo en garnbutikk på det ene senteret i nærheten der. :)))
Bl.a. disse:


Deretter bar turen til svigerforeldrene mine på Otta, var der en uke og lillegutt koste seg som bare det sammen med besteforeldrene. :-) Tok oss en dagstur til oslo og shoppet litt på stovner senter, ble bittelitt garn men ellers stort sett klær til lillegutt. Dagen før vi starta kjøringa nordover igjen rakk jeg innom husfliden på Otta og da ble det litt garn og noen mønstre.
Bl. a. dette:På tur hjem var vi noen dager på hotell i Luleå. Ikke så mye man får tid til på fem dager, men vi fartet nå rundt stort sett hele tiden. Lillegutt koste seg et par dager med overnatting hos foreldrene mine som bodde på campingplassen i Boden, imens fikk vi med oss markedet i Luleå og litt kjøring rundt sentrum og gjorde oss kjent.
Fant forresten Opal på markedet, har kun kjøpt noen få nøster på nettet fra utlandet tidligere så var kjekt å se nøstene og fargene når man handler.
Ble jo selvsagt 6 nøster med meg hjem derfra, tror det var samme priser som her i landet, var veldig fornøyd med fargene. :-) Litt senere på dagen skulle vi spise på en kinarestaurant og tror du ikke jeg fant en liten butikk med både symaskiner, stoffer, garn, broderier osv. Måtte jo handle litt der også, bl.a. 2 nøster til med opal. :D Og ikke langt fra fant jeg enda en liten garnbutikk, men der kjøpte jeg kun 2 nøster Rowan 4-ply, deilig merinogarn. :-)Her er alt hobbystasjet jeg handlet:
Broderisett til julekaldender og julepost, strykemerker, knapper, scrapbookmerker, perler til strikking, sytråd og litt stoff. ..også strikkepinnene som fulgte med siste Get knitted utgave.


Er egentlig veldig fornøyd med shoppinga, nå gjenstår det bare å bruke det til noe. :-)
Er nå allerede i gang med det da, kjøpte noe lerkegarn også som allerede er brukt opp, har strikket et skjerf av litt alpakka og holder på med et sjal i noe annet alpakka. :-)
Det har blitt litt strikking også i sommer så skal få lagt det inn litt senere, laptopen min tok kvelden bare noen timer etter at jeg hadde bestilt meg en ny. Den hadde vært litt rar en stund, så tenkte jeg skulle komme den i forkjøpet og få tak i ny før det var helt stopp. Nå er det bare å vente på å få den nye i posten, for i mellomtida må jeg bruke mannens maskin og det er ikke noe særlig når alle bildene, mønstrene, mailen og hele pakka ligger på den gamle harddisken.

2 kommentarer:

Beyla sa...

Hørtes ut som en herlig ferie, og åhhh den shoppinga!! Ble rent misunnelig, jeg. har liksom ikke blitt noe annet enn et par turer til husfliden på sortland for min del. Greit utvalg, så absolutt, til husflid å være I suppose, men.. jeg kløør i pølsefingrene etter sånn ARTIG garn!
Idag kom telenormannen og fiksa nett til oss! Så gubben sitter og jubler over hastigheten, JEG jubler over at vi i det hele tatt har nett! Knappene du laget er jo bare helt utrolig flotte! Så flink du er!

lise sa...

Svart belte i shopping, er det ikke herlig?

Tror ikke jeg har vært innom deg før, men nå har jeg sittet og sett på alt fint du har laget i det siste, og lagt deg til feed-en min.