Garnforbruk

torsdag 27. november 2008

Oppussing, syke barn, syk mann osv.

Det er en gooooood stund siden jeg blogget noe sist, ser jeg. Her har det gått i ett omtrent og jeg har mildt sagt vært litt lei til tider...
Vi har malt stuevegger, tak, skiftet et par lister, skiftet et par vindu, ryddet og samlet sammen søppel som er kjørt til avfallsselskapet, vært sjuke på rundgang, snorkeoperasjon på mannen, rydda og ordna litt klart til svigermor som skulle komme å være hos oss i et par uker, osv osv.. Nå til helgen har lillegutt bursdag så i morra blir det bittelitt mere maling, opp med neste list og så pause noen dager for å bake og feire dagen.
Litt håndarbeid har det nå blitt på kveldene innimellom, sjalet er forresten gjort ferdig for lengst og ble tatt av blokking i går. Det ble knallfint selv jeg har funnet ut at rosa kanskje ikke var det beste valget av sjal til meg selv, må få tatt bilde av det og få lagt ut en dag.

Her er iallefall sjalet før blokking.
~~~ ¤ ~~~
Tante Tias hettedress er neeesten ferdig, mangler kun knappene nå. Hadde kjøpt noen enkle
sorte knapper, men de har jeg lagt på et lurt sted så de finner jeg ikke. Må nok få tak i noen andre snart for denne må sendes avgårde før den blir for liten. Den var forresten sinnsykt tung å strikke. Synes det var et fryktelig tunglest mønster og likte ikke all sammensyingen etterpå.
Mønster: Tante Tias Hettedress, fra boken Myk start.
Garn: Dobbel tråd Trysil babygarn
Pinner: 3.5mm
~~~ ¤ ~~~
Nytt smetteskjerf, har egentlig strikket to slike men i forskjellige farger men det andre er allerede gitt bort.
Mønster: Garnstudio
Garn: En tråd fabel og en tråd drops alpakka
Pinner: 3.5mm
~~~ ¤ ~~~
Mitered mittens.
Disse har jeg prøvd på en gang tidligere, men skjønte ikke bære av mønsteret. Prøvde på nytt etter en stund og da gikk det meeget bedre.
Mønster: Elizabeth Zimmermanns Mitered Mittens
Garn: Monark og smart
Pinner: 3.5mm


I tillegg har jeg strikket lester til lillegutt, strikka nesten et par til av mitered mittens men kasta dem fordi de ble alt for lange, laget en hel dunge med maskemarkører, laget armbånd, strikka nesten et par pulsvarmere og malt litt... Kan så gjerne være jeg har gjort noe mere, men kom ikk på mere i farta.. Skal hive ut noen bilder av maskemarkører før jeg må få jobbet litt..

1 kommentar:

Ruth sa...

Så flink du har vært. Jeg blir helt sliten bare ved å lese om alt du har hatt å gjøre.

Opp-pussing er noe herk mens det står på, men det er nå ganske så deilig etterpå. Jeg skal "gjøre" kjøkkenet igjen. Maling og sånt, men jeg greier å finne 1000 undskyldninger for å utsette det. Og nå er det jo snart jul ---

Koselig at du blogger litt igjen.

Ha en flott helg.