Garnforbruk

mandag 9. februar 2009

Hemmelin Uvenn :D

Jeg har fått en skikkelig lekker pakke i posten, jeg :-)))
Har hevet meg med på noe skummelt på Hobbyboden som heter Hemmelig Uvenn :D
Det går ut på at man skal dykke dypt ned i garnstasjet sitt og finne noen av sine største bomkjøp, enten det gjelder feile farger, kvalitet eller hva det nå måtte være som er feil med garnet.
Jeg skjønner godt at min uvenn ville kvitte seg med det hvite og røde garnet *grøss* :D Det skikkelig klør i fingrene når man tar i det, synes materialet minner veldig om slik glava isolasjon, glassvatt eller hva det heter.. Hihi.. Resten derimot. 6 nøster av ulikt bomullsgarn som jeg gjerne bruker til grytekluter/hekleblomster eller liknende, min uvenn likte fargen i det blå garnet men ikke "skinnet" i det. Er litt enig, det skinner slik at det nesten ødelegger den fine fargen littegranne, men så galt er det ikke :D
Det oransje garnet kjennes litt ut som lanett eller babyull av noe slag, det passet egentlig ganske godt for jeg hadde tenkt å muligens strikke en lue til lillegutt i sort og oransje :D
Tusen takk for pakken, min hemmelige uvenn. Har lett litt men ikke funnet ut hvem det er ennå. :D

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg sier det bare kos deg med det vakre garnet, jeg er glad for at jeg slipper å ha det liggende her mer slik at jeg kommer borti det. Super sammenligning du har funnet ut.

Ruth sa...

Det høres så morsomt ut, både hemmelig uvenn og - venn. Spennende med sånne pakker. Jeg syns det blå med skinn var lekkert jeg, men så er jeg kanskje litt sånn "glammete" av meg til tider.

Ha en flott uke.