Garnforbruk

mandag 9. mars 2009

Saartje's Bootees og tekopp funn...

Jeg strikket et par av disse utrolig søte baby bootiesene her om dagen og fikk helt dilla. De var utrolig raske og enkle å strikke. Veldig maaange tråder å feste etterpå, men du verden for en kjekk måte å få brukt opp restegarn eller enslige nøster på. :-)))) Jeg aner ikke hvem som skal få disse for de er nokså små og vi har ingen så små babyer rundt oss for tiden, men det er da alltids noen som dukker opp etterhvert så disse havner i gaveboksen. :-)
Mønster: Saartje's Bootees
Garn: Debbie Bliss baby cashmerino (brunt) og Drops Merino extra fine (rosa og hvit).
Pinner: 3.5mm
Her er par nummer to:Her ser man godt hvor mange tråder det er å feste, det grønne og det rosa framst på bildet er to til slike booties, mens det lange rosa skal pyntes litt før det forhåpentligvis blir et skjerf.. :-))

Også har jeg lett etter en stor hvit tekopp med rosa blomster, endelig har jeg funnet den på til bords og den er av merket (?) Roy Kirkham. Jeg kjøpte først kun en men måtte etterhvert ha en til og et par frokost tallerkener som passer til for de var altså så fine.

Ellers har det blitt lite tid til blogging i det siste, vi pusser opp gjesterommet som nå skal bli til hobbyrom for meg og det er ikke så lenge til det er klart. :)) Samtidig holder jeg på med mange forskjellige små prosjekter og har planer for enda flere så håper jeg blir ferdig med noen av dem snart så de kan vises fram :-))
Ha en flott uke!

7 kommentarer:

Ruth sa...

Nusselige, små sko. Jeg kjenner ikke eneneste en som er liten nok til sånne, men kansje det kommer en gang. Da skal jeg ha den oppskriften i bakhodet.

Nydelig kopp. Jeg har fått sansen for roser igjen jeg også, tror det er årstiden.

Ha en flott uke.

randi K design sa...

så søte! Har strikker et par selv denne helga! Helt enig med deg, kjappe og kjekke å strikke!
Ha en fin uke der oppe i nord!

Annakin sa...

Saartje´s bootees är jättefina. Jag har stickat ett par en gång, de blev så små så de passar till dotterns docka!
Superfin tekopp du har köpt, sån kunde jag också tänkt mig :-)

Charlene sa...

Å hælledussan så søt dem va de skoan! :D Nyyydelig rett å slett..

Kjempefin kopp åsså;)

Håpe du kommer i mårn :)

Charlene sa...

Ligg forresten en award til dæ i bloggen min :)

Beyla sa...

Åh snupsi, så fine de ble!!! Har ikke fått til de der og ble så frustert at jeg hadde rituell brrenning i peisen. *sukk* ei venninne har termin om 3mnd, får gjøre et nytt forsøk til da er jeg redd! :)
Jeg elsker det vesle rosesettet ditt, set automatisk for meg late søndagsfrokoster med kaffe og nybakte rundstykker...! (sånne frokoster jeg har når mamma er på besøk for å bake nevnte rundstykker....)
Hva er påskeplanene? Blir det vesterålsferie på dere med det første? 5 gjesterom! :D

Ugla sa...

Så nusselige sko. Og den tekoppen var nydelig.