Garnforbruk

tirsdag 19. mai 2009

Little sister's dress...

Jeg synes den babykjolen var så nydelig at jeg bare måtte prøve meg på mønsteret selv om jeg ikke har noen å gi den til. Etter at jeg støtte på et lite problem med mangel på garn lå den en stund som ufo, men nå er det et par uker siden den var helt ferdig med knapper og det hele.. Foreløpig skal den få henge til pynt på veggen på hobbyrommet mitt, på en søt liten krok. Skal ta skikkelige bilder senere en gang det er lyst ute, foreløpig har jeg bare et underveisbilde.Den er strikket i dobbel arwetta extra fine merino, et herlig og mykt garn å strikke med.
Faktisk startet jeg på en ny like etter i enkel drops alpakka, ikke like godt å strikke med og veeeldig tynt med enkel tråd men den blir veldig lett og fin.
Jeg har strikket og heklet en del i det siste, både nåleputer, votter, lester, sjal og kluter. Må få tatt litt bilder når det er lyst ute så jeg får vist fram littegranne. :-))
Ellers har jeg egentlig litt lyst til å strikke en ny Jan, men i Lerke denne gangen. Må tenke litt på det for det kunne blitt en fin julegave.. :-)))) (ja, jeg har begynt å tenke litt på julegaver, iallefall de man bruker litt tid på...:-)))))

2 kommentarer:

Beyla sa...

knusesøt!! Simpelthen! Har også vurdert den, men..... Små pinner og.. latskap og.. jah. ;)

Ble ikke noe Hammerfest tur på meg når vi var nordpå. Bilen oppførte seg ufint IGJEN, så det ble et salig stress og svosj rett hjem . Ganske skuff, men var sååå deilig å hvertfall være hjemme en stund! Har hatt ille hjemlengsel nemlig.. ;)

men NÅ er det solskinn og fint, så for tiden tilbringes dagene med gårdsarbeid og latskap på verandaen :D

Judith sa...

Så hyggelig at du blir med på min uhøytidelige konkurranse. Har lenket til deg, og kommer til å følge med. Lykke til :-)