Garnforbruk

onsdag 26. august 2009

Litt knapper i posten og fiskeluen... :-)))

Fiskeluen er ferdig! :-)
Mye trådfesting, men det var da verdt det. Gjenstår å se hvor mye den blir brukt nå, lillegutt var iallefall veldig fornøyd. :-))

Blomsterpiken postet et innlegg på hobbyboden med bilder av noen nydelige knapper hun hadde kjøpt på Etsy. Jeg tok en liten tur innom bloggen hennes for å se og klarte heldigvis ikke å motså fristelsen til å bestille meg noen.
Disse er mine absolutt favoritter og jeg skal definitivt bestille flere. De kommer fra Aimoobaroo,
og er så pent pakket inn at de skal få ligge i posene sine foreløpig.
Noen nærbilder:Jeg gleder meg virkelig til å få brukt dem på noe, må kanskje få ferdig jakke til lillegutt for den skal få froskeknappene som han fikk velge ut selv. :-)) Så får vi håpe at de passer til den også, da.. :-)))

Den neste pakken kom fra Buttered Parsnips. Flotte knapper det også, synes Betty Boop knappen var utrolig kul men den er ganske stor så det blir en utfordring å finne noe å bruke den til. :-))) Dådyrene er helt herlige, de kan nok pynte opp et barneplagg.
Trenger jeg si hvem som valgte sjørøverknappene..? Hehe, det var iallefall søte sjørøvere denne gangen.Er du på utkikk etter prikken over i'en så kan jeg anbefale en tur innom disse etsy butikkene. :-))

9 kommentarer:

Charlene sa...

Hei hei!
Lenge siden sist! :)
Fiskelua e såå stilig altså! Sku nok strikka en sånn en æ å en eller anna gang... :p
Masse morsomme knappa også! :)
Har no faktisk oppdatert bloggen min for første gang sia påsken nu nettopp ;) Kommer mer i kvell eller i mårn ;p

Klem!!

Lisbeth sa...

Så tøff en lue! Den var skikkelig morsom :o)
Og masse kjempefine knapper du har handlet :o)

Hanne sa...

Åh, sikle-sikle. Alle de flotte knappene!
Tøff og morsom lue også. Ser ut som en luring, den vesle modellen din ;-)

Ruth sa...

Får vi se Mannen med lue også eller? Jeg skjønner godt at du ikke vil gå ut sammen med ham med den lua på, men hvis du strikke en til deg selv - ??? Den er jo utrolig morsom da.

Herlige knapper. Jeg har knaper liggende i skuffer og skap jeg også. Bare så synd at jeg ikke liker å strikke jakker. Får ta meg sammen.

Ha en super dag.

Popsinune sa...

Wow, for en knappesamling !
Og fiskelua er jo bare supertøff da. Ha en fin uke !

sipusa sa...

Så fine knapper! Aiaiai! Og den fiskelua er jo bare kjempemorsom, har den et eller annet sted inne i hodet mitt, og oppskrift har jeg også et eller annet sted (ikke i hodet;-)

Ang det du spurte om så har jeg visst glemt hva det var...åja, det om sokkene, ja, det var det, jeg har lagt opp til et par på pinne 2 og har planer om enda et par på pinne nr to så hvorfor ikke like godt legge opp til hacho-sokkene med det samme LOL;-D

Hanne sa...

Tusen takk for kjempe koselige melding på bloggen min. Fantastisk lue du har strikket, den var rå tøff. Knappene du har kjøpt var jo bare helskjønne da. Jeg må vel bestille meg slike en gang jeg også. Veldig fristende det i hvert fall :)

Hanne sa...

Heisann, jeg har en utfordring til deg i bloggen min :)

Elisabeths kreative hjørne sa...

Hei!
takk for hyggelig kommentar på bloggen min :-)
De fiskeluene har jeg spekulert på til mine små nevøer;de er såå tøffe!!Nydelige knapper også-spørs om jeg må besøke den etsy butikken ;-)