Garnforbruk

søndag 20. september 2009

Småstrikk.. :-))

Det har blitt en del småstrikk i det siste, hadde tenkt å ta en liten samletråd men merket jo nå at bildene fortsatt ligger i kameraet så får ta det til uka.. :-))
Her er iallefall et par ting.

Først ut blir en "djevellue". Måtte strikke en i full fart da den fra i fjor var full av nupper og av en eller annen årsak var blitt veldig stor. Dette mønsteret er fantastisk enkelt og raskt å strikke og jeg har allerede strikket en til som mangler montering.Mønster: Fra Malins blogg
Størrelse: Denne ble akkurat 4 år.
Pinner: 3.5mm
Garn: Drops Merino Extra fine
Mengde: 60gram


Jeg strikket denne halsen til meg selv, men synes den ble litt for kort så må strikke en ny. Denne blir bursdagsgave til min brors kjæreste, hun så den ligge framme og ønsket seg en slik. :-)) Aldri så galt osv... :D
Mønster: Thermis
Størrelse: Large
Pinner: 3.5mm
Garn: Trysil Babyull, to tråder
Mengde: 86gram

Jeg har meldt meg på en "bruk fra lager" along på hobbyboden så nå strikkes det mest fra lager. :-)) Godt å få litt sirkulasjon på garnet og ikke minst er det deilig å få brukt opp litt enkeltnøster og restegarn, for det er det mye av.
I går startet jeg på en nøstebarndress så strikker som en helt. Størrelse 0-3 måneder går ganske fort, skal jeg si.. Er vel halvveis om ikke alt for lenge. :-))) Jeg skal bli tante i høst og da må det strikkes litt. Det passet jo veldig bra at de ikke har noe strikket i den størrelsen og en vinterbaby må jo ha en god og varm dress så da var det bare å hive seg rundt. :-)
Får fortsette på den nå for jeg hadde tenkt til å ha den ferdig til helgen så jeg kan starte på en genser til lillegutt. :-)

3 kommentarer:

Petronella sa...

Så tøffe strikkerier du lager, både luer votter og halser :-)

LivM sa...

Flott hals og lue. Glimt i øye på fotomodellen din!

hobbyvenn sa...

Så flink du er til å strikke. Luen blir nok god nå utover høsten. Herlig gutt også forresten....