Garnforbruk

onsdag 10. februar 2010

Litt mere januarstrikk...

Tiden har løpt litt fra meg i det siste, men her kommer iallefall en liten oppdatering i natten.
Dette er noe av det jeg strikket på i januar :-)) (...det gjenstår enda noen votter og et sjal som kun mangler trådfesting og blokking men det dukker nok opp snart, det også...)

Jeg så bilde av en slik halsvarmer i "ingen bønn visningstråden" og ble litt fristet til å strikke en for den har ligget på strikkelisten min lenge. Jeg klarte ikke å stoppe med bare en så det ble to denne gangen men mønsteret var veldig enkelt og de var utrolig kjappe å få ferdige så det blir nok flere senere.
Mønster: Quickie Cowl
Pinner: 6mm
Garn: Mirasol Sulka rosa og dobbel tråd Merino extra fine sort
Mengde: 100 gram + 170 gram

Jeg handlet noen nøster av en ny garntype i Bodø før jul og fant ut at det måtte være veldig kjekt til skjerf eller hals så det ble et enkelt ribbestrikket skjerf som mannen kan bruke. (...eller jeg..) :-)) Fint garn å strikke med men veldig glatt og skinnende.
Mønster: En rett / en vrang.
Pinner: 5mm
Garn: dobbel tråd Gjestal Tinde
Mengde: 200 gram

Jeg fant dette søte mønsteret i en nyoppdaget blogg. Kjempekjekk beskrivelse og rask å hekle. De ble litt for brede så jeg må nok bruke tynnere garn neste gang. Jeg hadde bare en knapp tilgjengelig så den andre fikk en heklet blomst i stedet.
Mønster: Heklet armbånd fra Karen Klarbæks verden
Heklenål: 3mm
Garn: Lerke
Mengde:

I helgen som var hev jeg meg med på "bli ferdig helg" på boden og jeg fikk unna litt selv om jeg ikke ble ferdig med alt jeg hadde tenkt. Jeg gjorde ferdig Bellas mittens og strikket ferdig en babygenser så jeg er veldig fornøyd med det for sistnevnte har vært ufo i snart et år.. :-)))

Nå strikker jeg på et nytt par med Bellas mittens for å bli kvitt litt garn jeg ikke liker, Cascade Jewel. Det blir nok mangle flere av de vottene i ulike garn, enkle og raske å strikke og ikke minst kjempefine. :-))

Ha en fin dag! :-)))

1 kommentar:

Anonym sa...

Så mye flott du har strikket!

Ha en fin kveld, hilsen kikki:)