Garnforbruk

fredag 30. september 2011

Høsten er her..

Nå er det en stund siden siste oppdatering, men litt strikking har det blitt selv om jeg ikke har vært så flink til å blogge det..
Lillegutt hadde sin siste dag i barnehagen i august og da synes vi det var litt kjekt å gi de voksne på hans avdeling en liten avslutningsgave. Jeg hadde lyst til å strikke noe nyttig og valget falt på A&C sin Space invaders lue og vi trengte 5 stykker.. :))Det ble syv luer, måtte jo ha en til meg selv og en til lillegutt som nå har blitt skolegutt.. :-))
Alle disse ble hastestrikket på en uke også la vi en melkerull inni hver lue og knøt et bånd rundt den før de ble overlevert. :-))

Mønster : Fra Arne & Carlos luehefte
Pinner : 3.5-4.5mm
Garn : Freestyle
Mengde : 66g pr lue x 7 = 462gram


Mens jeg var i gang med luestrikk ble det et par fletteluer fra samme heftet. :-))
Den hvite er strikket med en runde kortere mellom flettene enn mønsteret sier, mens den turkise er helt etter mønsteret.


Mønster: Fra Arne & Carlos luehefte
Pinner: 4 og 4.5mm
Garn: Freestyle
Mengde: 80g pr lue x 2= 160 gram

Til slutt har det blitt litt mere babystrikk, det går jo så fort å få noe så smått ferdig så det er gøy. :))
Denne babyjakken strikket jeg i sommer også, og selv om jeg irriterte meg litt over mønsteret så har det blitt en til. Jakken er jo så nydelig at jeg måtte jo strikke en i babyull :)

Mønster: Mini
Str: 0-6 mnd
Pinner: 3.0mm
Garn: Dale babyull
Mengde: 88 gram

Til slutt er det nok en ny ullbukse fra garnstudio. :) Mønsteret er så enkelt og det går ganske fort med dobbelt garn og tykke pinner. :))

Mønster: Ullbukse fra garnstudio (har linket til mønsteret mange ganger så det finnes under tagen ullbukser)
Str: 6-9 mnd
Pinner: 3.5 og 4mm
Garn: Dobbel fabel
Mengde: 150 gram

Jeg har strikke mye mere enn dette, bl.a. en jakke til meg selv, men har ikke noen brukbare bilder av det ennå så det får jeg vise fram etterhvert :))
De siste dagene har jeg vært i dprlig form så har kost meg hjemme med strikket mere babystrikk, jeg har blitt tante igjen og den lille må jo få noe hjemmestrikket fra oss. :-))

Ønsker alle en flott helg, her regner det en del innimellom og i helgen nyter jeg min siste rest av ferie for i år så det blir nok en koselig høsthelg. Vi skal kanskje på kino for å se den siste knertenfilmen, like gøy for voksne som for barn. :-))

5 kommentarer:

Ruth sa...

7 luer med mønster på EN uke? Du må jo ha strikket 24 timer i døgnet. Jeg er imponert. Det har vært smått med bloggingen for min del også, det tar seg vel opp nå til høsten. Ha en super helg.

Magiske pinnar sa...

Imponerande produksjon, du må ha litt av eit tempo på pinnane dine! Kjempeflotte plagg du har strikka også. :-)

marianne sa...

Kjempe mye flott her altså å så triveli du e!!!
De skoan va ikke vanskli å hækle -fort gikk de å :-)
du tar fort 2 par på ei natt...;-,du som e så snar.Strikke som fy no får å prøve å få gænsern færdi før æ ska dit,den bynne å bli stor å fære roint me no,men tvile på at æ blir d før jåbb da..:-)Ha ei kjæmpe fin hælg videre..jåbb på mæ i mårra-da e ferien over får denne gang.

Brit Strikkenerd sa...

Imponerende lueproduksjon!! GOD gaveide til barnehagefolket. Kjenner jeg tenner litt på den og kanskje gjør noe lignende. Lille prinsen sluttet også i år, og vi har en plan om å gi dem en overraskelse.Strikkeprodukter vil absolutt gjøre lykke:)
Takker også for at du stakk innom meg og deltog på mitt julekalender lotteri:)

Vanilje sa...

Nydelige luer, likte særlig den blå med fletter :)

Du har vunnet i gi borten min! Kom innom for å se hva :)