Garnforbruk

onsdag 11. august 2010

Marius..

Det har visst vært ganke stille på bloggen min en stund, men strikkepinnene har ikke ligget like stille. Hehe :-))
Jeg har både strikket, heklet, laget kort og maskemarkører de siste månedene så jeg har iallefall nok å blogge om framover. :-)

Jeg startet på en Mariusgenser med rundfelling til sønnen min på 17. mai, av alle ting. Den ble liggende en stund i ferien, men nå er den endelig ferdig.
Ikke så fryktelig behagelig med tykke gensre midt på sommeren, men jeg klarte å få noen bilder i full fart mens han prøvde den på. :-)) Den er bittelitt stor så den ser litt krøllete ut, men da har han noe å vokse litt i. :-) Jeg skal prøve å få tatt et bilde av den uten innhold, også.
Mønster: Marius med rundfelling fra Sandnes Garn.
Str: 8 år
Pinner: 3.0mm og 3.5mm
Garn: Smart
Mengde: 450gram

Jeg er nesten helt sikker på at det ikke blir bare en av denne, jeg har lyst til å strikke en i andre farger senere. :-)


Sokker har jeg også strikket. Laaaange sokker i r/v strikk er ikke det morsomste i verden, så disse tok litt tid. Disse rekker helt opp til kneet. De ble da ferdige til slutt og falt i smak hos mottakeren som fikk dem i bursdagsgave. :-)
Mønster: Ingen
Str: ca.39
Pinner: 3.0mm
Garn: Järbo Mellanraggi
Mengde: 150gram


For tiden gjør man seg klare til høsten og jeg strikker derfor på et sett med lue og pulsvarmere til lillegutt. Dvs. luen ble ferdig i går kveld så nå gjenstår det å finne ut av maskeantall til pulsvarmerne. :-))

Ha en flott dag!! :-))

6 kommentarer:

Desiree sa...

Marius genseren ble kjempefin! Gutten inni også :) Holder på å skal starte opp med mariustunika i lillafarver til ene barnebarnet, skal gi i julegave :)

Visste du at dem selger garn på butikken i Olderfjord? Mene Smart koste 24 kr nøste, men dem tar 32 her i byen... Litt å spare, og man kan kjøpe mønster uten garn :)

ha en finfin dag!

Klæm!

Anonym sa...

Så fine plagg :D

Rigmor sa...

kjempe flott genser! det er jo så fint mønster.
sokkene blir nok også gode.
ha en god dag videre!

Beyla sa...

nydelig gutt, nydelig genser :D god innsats på alle hold vil jeg mene! Du, når kommer du på shopping da? Du er herved invitert altså!! :D Flytta hit til alta i slutten av mai, så har det vært jobbing siden.. er først nå utover høsten at det blir ei uke fri nå og da :)

LivM sa...

Super genser på en skøyeraktig gutt!
Hyggelig å se at du fant veien til Projo!

dorthe sa...

Kjempefin mariusgenser:)