Garnforbruk

fredag 18. februar 2011

Pokeball lue og heklerier :)

Jeg var innom Hobbyfruens blogg for noen dager siden og da la sønnen min merke til Pokeball luen hun hadde strikket og ville veeeeldig gjerne ha en slik.
Jeg visste at jeg hadde sett mønsteret på Ravelry så det var bare å få skrevet ut og lete etter garn som passet. :)
Den første lua ble aaaalt for stor og passet godt til mannen, så da måtte jeg bare strikke en ny til sønnen. :) (...mannen hadde forresten slettes ikke noe imot en slik lue, han går for tiden rundt i Space invaders lua og digger den så det var jo gøy...)Mønster: Pokeball Hat
Str: ca. 5 år
Pinner: 4 mm
Garn: Sportsragg, Pt Petter og Smart
Mengde: 46 gram

Den siste tiden har jeg nesten ikke strikket noe i det hele tatt, det har gått i hekling, hekling og hekling... Av en eller annen årsak har jeg holdt på med tre heklede tepper samtidig.
Gaaaalskap men typisk meg.. :-))

Det første jeg startet på var en stooor bestemorrute i regnbuefaget Kauni, jeg hadde to store nøster som bare vente på å bli til noe fint. :)) Så lang har jeg heklet opp det ene nøste og kommet i gang med det neste. Omgangene har blitt seeeeige og tar laaang tid, men jeg håper på å bli ferdig med dette før februar er over, men nå kjenner jeg at jeg må strikke litt innimellom for å få litt forandring. :))

Det neste jeg kom i gang med er et bølgeteppe som jeg tenkte jeg skulle lage til de som sender tepper til Nepal, men nå er jeg usikker på størrelsen. Jeg tror det blir aaaalt for stort og tenker jeg rekker opp og starter på nytt med litt ferre masker.. Jeg har fått på noen striper til etter at dette bildet ble tatt og dette skal bli et skikkelig gladteppe som hekles av enslige og toslige nøster i hver farge fra lageret, så får jeg slått to fluer i en smekk. :))
Fargene så langt på dette bildet gir meg forøvrig litt påskefølelse. :)) Bare to måneder igjen nå. :)

Det tredje teppet er et babyteppe med et annet bølgemønster og det brukte jeg faktisk ikke så mange dagene på så der gjenstår bare en del trådfesting. :)) Jeg heklet med dobbel tråd så jeg fikk brukt opp noen nøster med babyull, men for å få litt system i fargene måtte jeg kjøpe to nye nøster så der blir det litt minus på ingen bønn.

Denne helgen er det arbeidshelg så i kveld har jeg tenkt å legge opp til en ny hundegenser. Strikket med Alfa og på pinne 6 så tar den forhåpentligvis ikke så veldig lang tid. :))
I morgen eller søndag skal jeg legge ut give awayen. :)

Ønsker alle en kjempeflott helg og håper på deilig vintervær så det går an å være litt ute også, jeg har nemlig kjøpt meg ski som skal innkjøres.. :)

7 kommentarer:

sipusa sa...

Kjempestilig det store teppet da, så hold ut selv om omgangene er seige:-D

Bea86 sa...

Digger den lua :)

Mariann S sa...

Masse flott arbeid :) Imponerande det heklepleddet :)

amylin sa...

Det teppet blir veldig fint. Fargene i regnbuekauni er så fine! veldig morsom lue også!

Ruth sa...

Jeg blir så imponert. Jeg har heklet et eneste teppe i hele mitt liv, det er over 30 år siden, men jeg er fremdeles traumatisert. Og duslenger ivei med flere på en gang? Du må ha nerver av stål. (- eller kanskje det er tålmodighet av stål?)

Fine blir de i hvertfall.

Maria sa...

Se der var du vettdu.
Tusen takk for en kjempe fin gave. Det kunne ikke passet meg mer:-)

Artig at poden likte lua da.

nragnhild sa...

Hihi, jeg har akkurat strikket en slik lue selv, til en snill kollega - og måtte overbevise ei venninne om at jeg ikke hadde kolleger som var ca 10 år! :p

*fnisestrikk er gøy*