Garnforbruk

søndag 7. august 2011

Mini og litt shopping...

Nå har jeg endelig fått strikket den søte babyjakken Mini. Jeg har hatt mønsteret en stund, men liksom ikke kommet meg til å starte på den før vi skulle hjem fra ferie. 10 timers kjøretur uten noe å gjøre, men med en nydelig meis, pinner og mønster så fikk jeg sparket jeg trengte til å begynne. Den ble sååå nusselig at denne blir det flere av, selv om jeg ikke kan si at jeg synes mønsteret var så veldig bra.. :/Disse søte små knappene ble kjøpt i Sverige i ferien og har allerede kommet til nytte. :-))Mønster: Mini, av Else schjellerup
Størrelse: 6-12mnd
Pinner: 2.5mm
Garn: Wollmeise Twin i fargen Spina de Pesce
Mengde: 124 gram


I sverige fikk jeg kjøpt men noen nye knapper til samlingen min. :-)) En del baby/barneknapper og en del prikkede knapper. :)
Jeg kjøpte ikke et eneste nøste garn mens vi var i Sverige, men disse søte små ble kjøpt på tilbud hos Kilden i Alta like før vi dro. Alpakkaen er tiltenkt de fine luene jeg har strikket en del av i vinter og duetten hadde jeg lyst til å strikke bolero av. :-)) Totalt 650 gram. :)
Jeg handlet også små KnitPro strømpepinner, heklenål, strikkebok og en refleks med selbumønster. :-))Synes refleksen var så tøff at jeg bare måtte ha den og nå er det ikke lenge til den kan brukes her oppe i nord. Det har vært overskyet og regn den siste uken så jeg er usikker på om det virkelig er høst eller om det bare er slutten på en heller dårlig sommer.. :/
Det ble ikke så mye håndarbeid i sommer, men jeg har strikket en Bolero, prematur teppe/lue/sokker, kluter og heklede grytekluter så det får jeg vise fram etterhvert.
Jeg har litt strikketørke og aner ikke hva jeg vil strikke og finner egentlig ikke noe å starte på så har lagt opp til en ullbukse så har jeg iallefall noe mellom fingrene.. :-))

En flott søndag ønskes fra nord, her er det tåke, regn og ganske kaldt så dagen blir nok tilbringt mest inne. :-)) Har planer om en liten blåbærtur senere, men den blir ikke lang. ;-))

4 kommentarer:

Epletreet sa...

Minien var veldig fin, den står nå på min liste:)
Ellers var det masse fint du har fått kjøpt.

Wenche/chawo sa...

Babyjakken var kjempefin,herlig farge du har strikket den i.Garnet du har kjøpt var flott også.

Vibbedille sa...

Det fine alpakka sokkegarnet kommer tilå være på Tananger Treffet i massevis GLED DEG!!!

Klem;))

hobbyvenn sa...

Så søt den jakken ble. Og knappesamlingen din ser fristende ut...