Garnforbruk

onsdag 17. juni 2009

Vi har lekt litt med fimoleire. :-)

Jeg og lillegutt prøvde oss litt med fimoleire i helgen og her er resultatet hans. Disse skal bli smykker, et til meg og et til farmor i bursdagsgave. :-)))For en stund siden så lette jeg litt rundt på nettet for å finne ut hva man kunne lage med fimo og resultatet var veldig variert. Det var da flere som hadde laget marihøner, smykkestener, blomsterblader, sauer osv. Jeg synes marihønene var så fine at jeg måtte prøve meg på det. Den største av disse har lillegutt bestilt som nøkkelring til å henge på buksa si, de andre blir nok brukt til litt mobilsmykker og maskemarkører. Morsomme småting å gi bort, så jeg har laget en maskemarkør som er sendt avgårde til min hemmelige venn denne måneden. La merke til at den forreste mangler visst et øye. *ler* Det så jeg ikke før nå, vet ikke om jeg har glemt å sette det på eller om det har falt av ved steking. :-))
I dag har jeg fri og været er fint (okei, forholdsvis fint for det regner iallefall ikke..).. Om ikke lenge kommer resten av familien hjem og vi skal være ute i hagen og tulle litt. :-)
Ha en fin dag! :-))))

8 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

Så utrolig søte marihønene var:-) Blir jo noen lekre smykker også, og ekstra fine blir de når det er han som har lagd de!!

Hanne sa...

Fimo leire er så morsomt å holde på meg. Jeg har blogget et innlegg om noen knapper jeg lagde i fimoleier for en stund tilbake. Er bare fantasien som setter en stopper for hva en kan lage. Kjempe søte marihøner :)

sipusa sa...

Oi! De smykkene så ordenlig proffe ut de jo:-D og marihønene dine var nydelige:-D sånne maskemarkører skulle en ha klart å lage seg!

Ruth sa...

Så søte de ble. Jeg har en pakke fimo liggende et sted jeg også, hadde store planer da vettu, men det ble aldri noe av. Kanskje jeg får finne denigjen og sette meg ned en kveld.

Ha en fin uke videre.

Petronella sa...

Ahaaa - Så det var her jeg skulle finne igjen min nylig mottatte fantastiske nye favoritt- marihøne- maskemarkør "Freddy" (du aner ikke hvor mange blogger jeg har saumfart i dag - og lett etter marihøner - for å finne deg) :-)

Tusen hjertelig takk, Shygirl, for den kjempeflotte Hemmelig Venn- gaven jeg har fått av deg. Den er virkelig "The best, ever"!!

Stor klem

strikkedilla sa...

så søte. Masse fint baby/barnetøy.

Ajende sa...

Disse var da søte. Og så gøy å finne nye ideer. Og ta barna med på jobbingen( eller hobbyen)

Vibbedille sa...

SÅÅÅÅ koselig å "SE" deg inne hos meg! Takk for koselig hilsen! FIMO er kjempegøy! Har øaget knapperog makører selv, ingen begrensninger der nei!

Kooos deg og ha en super flott uke!

Klem Vibbedille :)