Garnforbruk

torsdag 20. august 2009

Høststrikk og rydding i garn. :-)))))

I sommer har jeg strikket ferdig noen ufoer og en av disse var piratvotter. Jeg prøvde å strikke med tynne pinner for å få dem i barnestørrelse og det gikk faktisk helt etter planen. :-))) De passer lillegutt perfekt, det eneste som er litt dumt er at det flerfargede garnet ikke vises så kjempegodt. Menmen, så lenge han er fornøyd med dem så er får jeg heller huske å bruke litt mørkere garn neste gang. :-))
Mønster: Pirate Mittens fra Hello Yarn
Garn: Hvit Pt5 og flerfarget Sisu
Pinner: 3mm
Mengde: ca. 50 gram
Trenger jeg å si at det går myyye i sjørøvere for tiden..? Hihi! :-))

Nå gjør vi oss klar til høste og de siste par ukene har jeg strikket på intet mindre enn fire luer, et par lester, et skjerf og en hals. En av luene er Fish Hat og der er det trådfesting og litt av øynene igjen. Den var morsom å strikke og er til lillegutt. Jeg må nok i gang med en ny snart for av alle ting ønsker mannen seg også en slik. :-)) Til meg selv skulle jeg kunne tenke meg å strikke lue, hals og votter som matcher litt og et par varme lester, tror nok jeg må prioritere det litt. Må nok lete litt etter mønstre som passer. :-)))

På starten av uken fikk jeg plutselig for meg at jeg skulle rydde litt og få litt oversikt i garnet mitt. Fire timer etterpå hadde jeg fått ryddet, skrevet ned og tatt bilder av alt som lå i de to billy skapene mine. :-)))) Å legge det inn i stashet mitt på ravelry tar derimot litt lengere tid, men det gjør jo ikke noe. Tar litt nå og da, så er det plutselig unnagjort. :-)) Jeg tror iallefall jeg får lønn for strevet ved å ha oversikt over alt jeg har så jeg slipper å handle dobbelt eller ikke finner det jeg trenger. Da kan jeg bare sjekke ravelry når jeg skal strikke noe nytt og sjekke om jeg har noe som passer. :-)))

Nå skal jeg sette meg ned og gjøre ferdig fiskeluen. :-)))

4 kommentarer:

Ruth sa...

Så kjempefornøyd liten pjokk i kjempefine votter. :)

Kan nesten se for meg mann og barn i matchende fiskeluer. Det må da bli litt av et syn. (Er ikke mannfolk rare?)

Jeg burde få tatt noen bilder av garn og lagt inn på Rav jeg også, som du sier, det er fint å ha oversikten, menjeg kommer aldri i gang. (sukk)

Ha en flott helg.

Margrethe sa...

Kjempefine votter, de har jeg ikke sett før. Så flott jeg kunne inspirere deg til å bestille knapper. Selv elsker jeg når jeg finner linker til fine ting i blogger, så jeg prøver derfor å dele det jeg finner jeg også. Jeg har fått et helt nytt syn på basisplagg etter jeg oppdaget hvor mye stilige knapper det finnes som kan pynte opp.

Hanne sa...

Det der var skikkelig fine votter. Synes det ofte er litt vanskelig å finne på morsomme plagg til gutter, men det er nok jeg selv som setter disse begrensningene. Vottene dine var i hvertfall kjempe fine, og midt i blinken for en liten gutt :)

randi K design sa...

Så flotte votter! Og fiske luen er kjempeartig!