Garnforbruk

lørdag 11. desember 2010

11. desember... :-)

I dag fikk jeg polkastang, kindersjokolader og et kjempefint tova julehjerte i kalenderen. :-)Hjertet er allerede hengt opp og lillegutt hadde ganske sterke meninger om at hjertet var både mitt og hans siden det var så fint.. :-))
Tusen takk, Hildur. :-)


Jeg kjøpte boken om julekuler av Arne & Carlos da den kom ut, men nå først har jeg fått prøvd ut et av mønstrene.
Valget falt på dette snøfnugget, men jeg vet ikke helt hvor fornøyd jeg er med den. Kulen ligner nok mere på en firkant enn en kule og skal definitivt ikke henge på treet.
Hvem har vel julefirkanter på treet?
Jeg har prøvd å klemme att og fram på den for å få en rund form så nå kan den til nød kalles for en klumpete kule. Den har fått plass på knotten til et vitrineskap enn så lenge.. Hehe :-))
Likevel tror jeg nok at jeg må prøve meg på et par av de andre kulene så får vi se hvordan form de får..

I dag har jeg bursdag og dette fikk jeg hos mannen og lillegutt:
5 hesper Malabrigo worsted (i den lekreste lillafarge), Malabrigo sock, HandMaiden Casbah, Sweet Georgia superwash, Madelintosh Tosh DK, ShiBui Knits worsted og tre hesper Dream in Color Classy. :-)))))))
Dette var bare en superbra bursdagsgave!!
Garnet kommer fra en av mine favoritt nettbutikker, Eat.Sleep.Knit. :-))
Jeg måtte jo "hjelpe" til med å finne garn og farger og det passet perfekt å bestille akkurat den dagen i året det var Black Friday Sale med surprise discount hvor det ble trukket en rabatt på 10-100% på bestillingen til hver enkelt kunde. Det endte med 20% og jeg er iallefall strååålende fornøyd.. :-))))
Blir mye kos å strikke av dette garnet. :-)))

Ha en fortsatt fin kveld/natt. :)

7 kommentarer:

Smarie sa...

Åhhh...så mye lekkert garn, du er vel heldig. Kos deg masse med det! Flott kalendergave, og julekulen var fin. Ønsker deg en flott 3. søndag i advent.

KRØLLEMIKKEL sa...

Herlighet for en flott presang. Flott julekule.
ha en flott søndag!

mimouna sa...

Masse deilig garn ja!

Ikke lett å få slike kuler helt runde. Men det er vel litt av sjarmen? Du kan prøve å lage et nøste av restegarn og dekke det med litt fyllvatt. Men det må jo puttes inni før du er ferdig med fellingene da.

Ha en fin søndag

Fru Keilegavlen sa...

Så flott kalendergåve du har fått og ein fantastisk flott presang!!! Synes julekula var fin, eg. Ha ein fin 3. søndag i advent.

amylin sa...

Så utrolig mye lekkert garn du fikk! Smart å kjøpe Black Friday! Syntes julekula di ble veldig fin!

Vera sa...

så mye fint garn! Og koselig kalendergave :) Kulen ser jo helt rund som bare det ;) og om den skulle ha ver firkantig spiller det ikke så stor rolle! God jul!

Anne Elise sa...

Innom og hilser på og ønsker deg god søndag og en flott adventstid.
Mye flott å se hos deg!