Garnforbruk

lørdag 5. mars 2011

Trekning av Give Away. :-)))

I ettermiddag fikk jeg hjelp av min sønn til å trekke vinnere av min give away. :-))Det var nesten 130 lodd og av disse ble det trukket en vinner av hovedpremie og to som får trøstepremier.. :-))

Vinnerne ble:
1. premie
Lissan

2 & 3. premie
Hilde og Emmas Dagar

Gratulerer! :-))
Dere må sende meg adressene deres, min mail adresse ligger i margen på høyre side her under "om meg". Bare ta bort parentesene så skal den være rett.. :-))
Lissan:
Du kan få lov til å velge om du vil ha den røde hespen med wollmeise eller om du vil ha denne lilla hespen som heter "Der letze Versuch". :-))

Dette har vært veldig morsomt og nå gleder jeg meg til å pakke ned og sende avgårde gavene. :-))))

Det var nesten 90 håndarbeidsglade mennesker med på dette, jeg har desverre ikke fått vært på bloggbesøk hos de som har blogg ennå men skal prøve å komme meg innom i løpet av neste uke. :-))) Tenk så mange nye koselige blogger å besøke. :))

I dag har jeg laget boller. Denne oppskriften fra Tine er egentlig til skolebrød, men passer veldig godt til det aller meste. Her ble det noen skoleboller, kanelrosetter, melkesjokoladeboller og ikke minst vanlige boller som skal pyntes til fastelavn i morgen. :-))

I samme farta ble det bakt fire brød så nå er det nok en liten stund til neste gang. Hehe. :-)) Tar noen skippertak innimellom, ja.. :-))

Jeg har også fått ryddet litt i noen garnkurver i ettermiddag og tenker litt på hva jeg kan strikke av restegarn, nesten hele nøster og enkeltnøster. Er litt lei pannebånd nå så det må nok bli noe annet.. :-))
Nå skal jeg kikke litt på tv og strikke videre på en Thermis som er ufo fra i fjor, forhåpentligvis blir den ferdig i løpet av helgen. :-))

Ønsker alle en fortsatt flott kveld.

5 kommentarer:

Lissan sa...

Hej !
Pussa om sonen din som drog mitt namn:) Jag är överlycklig.
Tusen tack !

Emmas dagar sa...

Tack! Så kul!
Vilken duktig son du har :-)

Fru Keilegavlen sa...

Gratulera til vinnarane!! :)

Anonym sa...

Grattis til heldige vinnere :)

Siddis back home sa...

God morgen og takk for kommentar på bloggen min, ja, det var garnet jeg kjøpte av deg! Jeg skulle ønske det var jeg som vant det fine garnet hos deg.... ha en flott torsdag!