Garnforbruk

mandag 24. mars 2008

Da var påsken over for denne gang....

Synes det har gått fryktelig fort, men har jo kun hatt fri i helgen så det er kanskje ikke så rart.
Har når fått gjort litt håndarbeid også, til og med vært på garnshopping. :D
Skulle egentlig ikke handle noe mere med det første, men måtte jo bare det. Var på Kilden i Alta og de hadde altså så mye flott av både garn, knapper, pinner og maaaasse annet så det ble da handlet litt, ja.
Ellers har jeg heklet på et luftmaskesjal i grå Alfa glitter på heklekrok 5.5, men har sluppet tom for garn så må vente med fortsettelsen til jeg får tak i nytt. Første sjalet jeg hekler til meg selv. :)

Har brukt tre nøster så langt og er da kommet et lite stykke på vei, men trenger nok tre nøster til før det er ferdig.
Måtte finne meg noe enkelt strikketøy å ha i bilen når vi skulle på langtur, så fant ut at det var en god ide å få prøvd Noro Kureyon. Har hatt fire nøster av det liggende på lur en stund men ikke helt visst hva jeg ville bruke det til.
Dette skjerfet var enkelt å sitte å strikke på og ble jo kjempefint :)
Har foreløpig brukt 1.5 nøste, og regner med å bruke 3 til sammen før jeg tror det blir langt nok.


Må jo bare hive med et bilde av bølgeteppet jeg startet på litt før påsken, har ikke gjort noe med det på en liten stund fordi jeg ikke er helt sikker på om jeg skal fortsette med de fargene jeg har brukt så langt eller bruke nye. Regner med jeg blir å gjenta de samme fargene som er der nå, for jeg vil ikke ha for mange farger heller. Jeg strevde en stund med å få til mønsteret tidligere før jeg plutselig en kveld bare fikk det til. Synes enkelte mønster er skrevet veldig vanskelig, er jo ikke rart at man ikke skjønner noe av og til.


Og her er hunden vår Simba ute hagen og koser seg i snøen, mens mannen og lillegutt er utafor og prøver ski. Han eeeelsker å rase rundt i snøen. :)

Jeg har lett litt på hobbyboden etter min hemmelige venn, er ikke sikker men ut fra hintene lurer jeg på om det kan være kikki. Blir spennende å se i avsløringstråden. :)

2 kommentarer:

Beyla sa...

naaaaw.. Din Simba har en navnesøsterlabrador i Alta ;) Hun er kjæresten til min hun, de ligger armkrok og koser, hun bruker min som telt når de sitter oppå hundehuset, de er så søte atte :D Duuuuuu? Vil du strikkecafe med meg den 11 april? det er en fredag.. Må til H-fest på sjukehuset, har time kl 14 der, men båten kommer kl 10.45 om morgenen og går ikke hjem før 16.30, så det blir jo mildt sagt noen timer til overs..

Beyla sa...

Uff sånne avgjørelser er alt for tøffe.. Vi måtte avlive gogutten vår i februar, han hadde kronisk ørebetennelse som aldri ble bedre, til slutt åt den seg inn på balansenerven hans. Jakthunder som ikke klarer å gå er ikke dyr som har det godt for å si det mildt..Så han fikk slippe, og hadde vi ikke fått Rummel så fort etterpå tror jeg vi hadde slitt verre med å komme oss over det, siden vi er barnløse var jo Hamsun babyen vår :) Tror du må lære meg å lage sjal, jeg! Det eneste jeg har er det jeg kjøpte av Sipusa og ett jeg fikk av ei venninne i Honningsvåg til bursdagen ifjor.. gleder meg til å se bilde av 300gr nøstene dine! Store nøster er vår venn, da slipper man å få følelsen av at oææ jeg er snart TOM! ;) Smetteskjerfene er helt geniale, jeg strikker dem på en time.. Har gjort noen variasjoner på dem og, til voksne og. Lagde et til meg selv for litt siden, bedre til snørekjøring enn vanlig skjerf, men hvem som forsvant med det ut døra her aner jeg ikke! ;)
Da jeg begynte å jobbe i helsevesenet trodde jeg liksom at nattevakter+sosialt liv gikk såå fint å kombinere. HAH! Det lærte man fort at utgår med skyhøye kneløft ;) en gang klarte jeg tilmed å forsove meg til nattevakt, var såvidt jeg rakk jobb! Sove fra 08 til 21 er da ikkenoooo problem.. ;) Så ja, hvis du har fri så blir det knallkos! hvis ikke, så er jeg i h-fest ganske ofte til behandling, så det kommer alltids nye sjanser :) Er så misunnelig på dere som pusser opp kjøkkenet.. vårt er så falleferdig at de skuffene som finnes ikke kan åpnes skikkelig, flisene detter ned av veggen.. Resten av huset var renovert når vi kjøpte det, men ikke kjøkkenet og vaskerommet. Vaskerommet har LILLA tak, og ORANSJE vegger. meeen, vi har bryllup å spare til i august, så kjøkkenet får vi vel tiiidligst fiksa på til neste år *sukk*