Garnforbruk

torsdag 13. mars 2008

Snart påske..

Da var det bare en uke igjen til påsken er i gang, gitt. Jeg har jobb fram til langfredag så da starter påsken for meg. Er like greit det for da har jeg fri hele påskehelga.
Har vært på påskeegg shopping, jeg..
Måtte jo bare kjøpe noen herlige tilda egg først, 2 rosa og 2 blå. Så fant jeg disse søte hjerteeggene og måtte bare ha noen av dem også.
Nå får jeg bare håpe at jeg husker hvor jeg har de siste eggene så jeg kan fylle dem med påskesnop mot neste helg. Ellers blir det vel som alle andre år, jeg finner ikke eggene fra året før og ender med å kjøpe nye...

De siste dagene har jeg kost meg med å sette sammen pakke til mine hemmelige venner på hobbyboden, er med både i den vanlige og NoTroFin denne måneden også. I dag går pakkene i posten så jeg håper de får dem før påske.

1 kommentar:

Beyla sa...

for en KONGEPAKKE!!! Jeg ble så glad når gubben kom opp trappa med pakken at jeg grafsa den ut av henda på ham :D Så nydelige maskemarkører!! Totalt elsker at de matcher garnet :D Har lagt ut bilder på bloggen og smaska i meg nesten all sjokoladen :D Tusen takk!!! Jeg stemmer for at vi strikker ilag når jeg skal til byen din etter påske :D