Garnforbruk

lørdag 19. april 2008

Litt håndarbeid...

Har ikke fått gjort noe av det i det siste, men må jo legge ut bilder av det jeg gjorde uken før lillegutt var så uheldig.

Startet på en heklet babyjakke fra heftet Mandarin Petit 0506, heklet den i Tuva helårsgarn og litt friskere farger enn den i heftet.
Så lang har jeg kommet:


Slik skal den bli når den er ferdig:
Har også prøvd meg på en babybib o'love fra boken Mason Dixon knitting. Strikket i Mandaring Petit. Stitchery kan jeg ikke så jeg har bare satt på et stryemerke for å pynte den litt opp.
Synes de er så skjønne så denne skal jeg lage noen flere av, veldig greit å ha liggende hvis det skulle trenges noen babygaver. Hehe :-)
Hadde strikket et par Babybooties også, jeg, men ikke fått til å montere dem så de ble liggende en stund. For et par uker siden var det noen som la ut en "monteringsanvisning" på hobbyboden så da var det jo bare å sette i gang, og det var jo egentlig ganske enkelt. Synes den ble riktig så søt :-) Strikket i Kitten Mohair.


Må jo ta med en kjøkkenklut jeg strikket. Tror jeg strikket den i Tuva helårsgarn og halvpatent (heter det det? ?), heklet en kant rundt den og en liten løkke i ene hjørnet til å kunne henge den opp.

Og til slutt et heklet "skaut" eller hårplagg.. Synes den ble litt tøff, men fikk ikke helt til kanten rundt så det ble bare fastmasker. Skulle egentlig vært picot, men får prøve det på neste for denne må jeg ha en til av. Heklet i Tuva helårsgarn denne også. :-)

Ellers går det egentlig rimelig greit med lillegutt. Vi kom hjem fra sykehuset på onsdagen og det var veldig godt. Tror det var en som synes det var deilig å komme hjem til lekene sine og sengen sin. Blir nok litt kjedelig innimellom å være bare inne, men til nå har vi ikke vært noe ute med han etter at vi kom hjem. Det blir litt bæring i løpet av dagen, men det må det nå bare bli til han blir bra igjen. I dag skal vi en tur ut, blir spennende å se hvordan det går i bilen for jeg tror ikke det blir så lett for han å kunne sitte i bilstolen, men da får vi bare la han sitte på passasjersetet foran, det var det vi måtte gjøre på turen fra sykehuset og hjem. Skal ikke så veldig langt da, en tur på besøk til "mor og far" et stykke nedi bakkene her. Det blir nok stas :-)

3 kommentarer:

Beyla sa...

Wow du har vært produktiv!! Herlighet! Og så søt babyjakke :) Er stor fan av slike skaut selv, på tide jeg lager meg et nytt tror jeg.. kanskje med det nydelige garnet jeg strikker skjerf(halsvarmer) av? Det er Cascade Jewel, de selger det på STrikk innom, og husk at hespene er 100gr, så eeegentlig er det slett ikke dyrt. Kvaliteten minner litt om Ara, bare bedre! Og finere.. *kose med* Desverre kommer det i hespler, så for de av oss som ikke har hespetre var det litt av en jobb igår kveld..!!
godt å høre det går bra med lillemann.. Helt ærlig foretrekker jeg små pasienter. Vi har vill snestorm her, hagl og stiv kuling, det blåser sne alle veier! måkebilen har prøvd å gjøre en innsats uten videre suksess. gubben kom hjem fra kurs nå istad, forkjøla og utslitt, men OH MY GOD så krevende! Hent ditt, gjør datt, fres innkjørselen (fordi han kunne ikke ta på støvler når han skulle gå til legen?) Ironien er jo at jeg gadd ikke krangle, så jeg freste innkjørselen - helt opp til veien der det ligger en meter nysne. Syke mannfolk er seriøst det verste som finnes. synes jo synd i ham, men når han skal ha meg til å frese sne og lage saft til ham når han står med glasset å handa foran vasken, da får jeg litt makk.. er jeg slem? Mønstret på halsvarmeren var så artig at nå sitter jeg og tenker at om jeg har nok garn hadde det vært artig å lage sett med skaut til også.. seee, du smitta meg! Lurer på om jeg kjenner tanta di.. ikke at jeg kjenner så mange her, men..! skal til h-fest igjen i begynnelsen av mai forresten :) prøve igjen da?

Christine sa...

Tusen takk for nydelig HV gave denne måneden Shygirl, alt sammen var bare helt topp!!!

Klem Christinepusen

Du har også masse flotte ting her i bloggen din, misunner deg som kan hekle!

Beyla sa...

Hurra for Jewel! Jeg lagde jo bare en liten halsvarmer, ikke et helt skjerf, så det gikk med nøytaktig ett nøste! Ei hespel er på 100gr, så det blir jo litt mer utav det enn vanlig. Strikka på pinne 7 siden jeg lagde starstitch mønster.. eeeelsker farven, så må nok bestille mere til jeg kommer hjem! Ett nøste er jo bare en liten smakebiiit ;)
Er vel fremme i tiggerstaden nå, er så sommervær at det er helt latterlig! Igår spiste vi taco til middag og deiiiiilig fruktsalat til dessert, åt oss jo sjuk, og koste oss verre. Mamma møtte meg på flyplassen og dro ikke hjem før sent på kvelden, så det var simpelthen knusekoselig!! Nå ligger venninna mi enda og sover, så jeg rekker å nerde litt før vi setter igang dagen her :)
Skjønte jo plutselig hvorfor gubben overgikk seg selv med å være gnægat - sendte ham til legen, det viste seg han har lungebetellese, mellomørebetennelse og skyhøy feber. Burde kanskje skjønt det siden han skulle ha meg til å frese sneen for at han skulle gå til legen i småsko - i snestorm.. ;)
Håper veslegullet ditt blir fort frisk, må jo være fryktelig kjedelig for ham å ikke få utfolde seg skikkelig på så lang tid! Møtes i mai får vi nok til - er der jo såpass ofte atte :)