Garnforbruk

mandag 15. september 2008

Flower Basket Shawl og BRUKKET knitpicks pinne. :((

Siden jeg ikke har fått strikket noe på det i det siste må jeg jo bare vise fram hvor langt jeg er kommet...
Er slettes ikke sikker på hvor stort jeg skal ha det, har egentlig lyst til å bruke det som halstørkle i vinter så lurer på om jeg kanskje avslutter eller strikker en rapport til før jeg gir meg. Jeg tror jeg har strikket en rapport mere enn mønsteret sier, så det bør jo bli ypperlig.. :-)
~~ ¤ ~~
Jeg har akkurat vært en tur ute på besøk og for en gangs skyld hadde jeg med meg strikketøy, men hvor lurt det var er jeg slettes ikke sikker på... Begynte på et par lester i det rosa hemmelig venn garnet her om dagen og strikket litt på dem mens jeg var ute. Da jeg kom hjem og tok strikketøyet fram så jeg at den ene pinnen er brukket. ;-((((((( Dumme lester...

Har prøvd å ringe rundt der pinnen brakk, men bildet var visst litt stort så det er såvidt man kan se ringen.
Dagens lærepenge, hva du en gjør så la trepinner ligge hjemme.. ;((
Hadde overhodet ikke lyst til å bytte pinner midt i strikkingen, så må vel bestille nye. Fryktelig synd at det tar sin tid å få dem tilsendt.
~~ ¤ ~~
En fattig trøst er vel at jeg iallefall har fått shoppet både garn og mønster i dag og da posten endelig dukket opp fikk jeg pakke!!

Knitpicks mappe til interchangeable pinnene og to ekstra wire.
~~ ¤ ~~
Dette handlet jeg på garnbutikken i dag. :-D
Smart, Lerke, Falk, Idena Bamboo, Mirasol alpakka og 2 hefter med mønstre. :D
Fant noen herlige luer i det ene heftet og masse flotte skjerf, pulsvarmere, sjal og luer i det andre.
~~ ¤ ~~
Fant meg noen myke og deilige eskimo nøster i en skikkelig julerød farge. De skal forhåpentligvis bli forvandlet til disse superfine sokkene som jeg kan ha på meg på julaften når jeg sitter benket foran tv'n med julestrømpen og kikker på tre nøtter til askepott. :D Skal jo selvsagt bruke dem resten av vinteren også, da.. Hehe. :)
~~ ¤ ~~
Dette kom i posten i forrige uke :D
To sett med pinner og tre wire i diverse størrelser til interchangeable settet og et stort hespe Trekking hand art sokkegarn. :D

Er jeg litt fornøyd likevel? Åjaaada.. :D

Når det i tillegg er under 3 og 1/2 måned til jul er jo alt bare fryyyd og gammen.. :-)
Jobba heldigvis jula i fjor så i år er det nyttårsjobb på meg og FRIIII på julaften. :)

1 kommentar:

Beyla sa...

Nei men stakkars du!!!! For en sjebne!! Og så midt i et arbeid.. det er jo direkte ufint! bruker Holz&Stein pinner jeg, de har gjort det mye bedre i alle tester enn de andre trepinneprodusentene så jeg satser på null knekk ;) har dem ned i størrelse 3, noe tynnere enn det mener de at det ikke er spesielt vits i trepinner for da knekker de lett. godt mulig de har rett, hva vet jeg, men for min del er nå såvidt jeg gidder å strikke med så smått som pinne 3 i det hele tatt (Late monstret) Jeg og skal lage juletøfler snart!! Men har ikke den deilige julerøde farven du har da :) Ble helt misunnelig!! Og fikk litt julegledemegtilstemning, som du sa, bare 3,5 mnd igjen.. Håper vi har funnet oss permanent sted å bo innen den tid..! Gubben likte det ene huset vi så på igår, jeg ble helt slått ut over hvor sinnsykt MYE som må fikses på det.. men det huset er STORT, og det andre vi har sett på er bare 120m2.. så vi får nå se. kjenner jeg oss rett ender vi ikke opp med noen av dem :) Jeg håper nå egentlig på det lille huset, for der er det ikke så mye som MÅ fikses, der kan man fikse opp det man vil for å få det lekrere, ikke for å få det beboelig..
I går natt pakket vi sekkene våre med masse nam og dro på kjærestetur og grilla pølser og hadde kakao med cognac i og fullmåne og det var bare knallherlig. Anbefales!!!