Garnforbruk

tirsdag 16. september 2008

Christmas swap :-)

Jeg har meldt meg på en internasjonal Christmas Swap! :-)
Gleder meg til det, elsker advents og juletiden!


I've signed up for an international Christmas Swap! :-)
Can't wait to get the information about my swap partner and start putting together
a package for them! :-)
I reeeeaaally loooooove the christmas holidays and all the preparations in the month(s) before it.
:-)))))))

3 kommentarer:

Beyla sa...

Haha, du er heeelt klar for jula du!! Jeg pleier å begynne å glede meg sånn på årntli' når alle bladene har falt av trærne. Da er det på tide med sne i min verden! Merkelig nok er det alt for sjelden værgudene er helt enige med meg i akkurat det.. Hvertfall her nede, er litt nervøs for vinteren her i og med at det blir så lite sne her. Blir jo helt SVART da, snakk om depresivt!
Rummel og jeg var nettopp ute og gikk tur, vi fant en flott, feit skinnende blankpelset mink som slett ikke likte hunder, to barnehageunger som overfalt Rummel, nydelig vær og vindstille - helt herlig!
Flettemønster falt meg og tungt for hjertet før Teraks Matmor lærte meg å strikke fletter uten ekstrapinner, det gikk jo så treiiigt med den ekstra pinnen at jeg fikk helt makk. men nuh går flettingen som en drøm, og da er det ofte at kjedelig prosjekt faktisk blir fullført fordi flettinga er festlig! Nottingham lua står i min kø også.. ;) Men gubben sin lue har nå stått på vent i liksom ett år. men han kjøpte så grovt stikkegarn at jeg mista helt løsta, og som du sier, det er jo så mye annet artig å strikke!!
Babyjakka jeg snakka om er den..ehh.. Presto Chango jakka! Tenkte å bytte ut blondemønstret med flettemøbster og noe annet litt mer guttete og strikke til nevø i julegave.. Alpakkaspolen er bestilt direkte fra DSA ja, det er så absolutt det aller greieste! Synes det er så elendig utvalg på Sortland (Nærmeste DSA forhandler) at det er lite vits i å dra dit å handle. De har liksom 3 sorter DSA garn.. MEN! det de har er lekre farver, så det er et pluss!
Jeg kan sende Bris til deg! De har det her på garnsjappa, både i solid colors og fargeskift. Blå og lillafarvene er mer heftige enn jeg normalt bruker, men heftige på en god måte - sånn skikkelig friskt! bare si ifra, kan være garnpostmann jeg! :D
Det går nok an å tove den litt, men den er nå strikka på en kveld, så det er jo ren latskap at jeg sutrer om den heller enn å get to work on it.. Tenkte på å ha den som ventestrikk på sykehuset i bodø imorra, men fant for ut at til det er den litt for komplisert, må jo faktisk følge litt med oppskrifta selv om den begynner å sitte godt i fingrene nå! Får grafse med meg noe annet. Blir VELDIG kjedelig å vente på sykehuset i timesvis etter spinalpunksjonen uten noe å henge fingrene i!
Det var nå bra kjedelig med den pinnen.. Men fy søren så grei gubbe du har som bestilte deg nye! Holz&Stein har sånn løsning at man kan kjøpe ett sett på 6 pinner, sånn at man har en ekstra. Det er slett ikke dumt det heller, men jeg har en uvane med å strikke på 3 heller 4 pinner om arbeidet tillater det. Færre pinnebytter=hurtigere strikking. Neppe noen kjempeide på sokker kanskje, men på det meste annet funker det kjempegreit! Husker ikke helt prisgreiene, og rundpinnene MÅ man ikke spesialbestille, det er en ekstraservice hvis man skal ha spesielle pinner rett og slett. Har mail med prisliste og produktoversikt liggendes i en mail folder her en plass.. kan sende!
Haha uff ja, er jo sånn at man ikke vet om man skal le eller gråte.. Men, da får det bli ett av de to vi synes er greie. Jeg vil ha det som ligger langt uttafor byen (7km) gubben vil ha et i boligfelt.(SOmmerøya) Vi får se.. hade håpet på visning på huset på Alsvåg denne uka, men det gikk ikke, så da får vi se neste uke. Får prospektet i mellomtiden, og det er jo greit, så får man avgjøre hvorvidt det er interresant. Huset på 120m2 har ikke utleiedel.. 3 soverom på loftet, stue, bad og kjøkken + gang&trapp i første etg, pluss kjeller rom og bad i kjelleren. I kjelleren er det normal takhøyde, så om man setter inn vinduer der kan man jo lage kjellerstue/musikkrom og dermed slippe å sitte oppå verandre type ting! Vi er ikke så glade i å trø hverandre i hælene, det blir så lett irritasjon på det viset.. Men det huset er generelt godt, og det er viktig for meg. Det gubben vil ha har en dass i et kott :p og vasken i gangen. Yeh!
Jeg gratulerer med dagen jeg, en smule uvitende om nøyaktige datoer men skit au :D Med masse feiringer kan man jo ikke påstå dere får noen kjedelig høst!! Hos oss går det i sommerfeiring, alt det morsomme på en gang så høsten blir ekstra døll.. Men jeg har et godt system: Etter jul har jeg 6mnd å glede meg til bursdagen, etter bursdagen har jeg 6mnd å glede meg til jul! Grei fordeling! :D
Men nuh skal jeg lage meg solbærtoddy og finne frem noen sjokoladekjeks, så kanskje jeg får en liten tjuvstart på ventestrikketøyet til imorra ;) Stor klem til deg!!

Ruth sa...

Så mye deilig garn! Jeg har hatt tendenser i den retning selv i det siste. Men her hos meg går det på nett, du vet. Jeg har liten lyst til å dra inn til nærmeste by og stå med akryl til opp under armene. Uff og usj.

Postdamen bærer og bærer og lurer ført på hva som er i alle pakkene jeg får. Så får hun litt spenning i hverdagen også.

Maskemarkørene dine er skikkelig lekre. Helt nydelige syns nå jeg.

Ruth sa...

Så bra at det kjøkkenet gikk i orden. Jeg blir så inderlig forbannet av slikt. Her i UK er de værre enn oss hjemme (faktisk) og Dear Husband pleide late som om han var død når jeg stod i en butikk og forlangte å snakke med "Sjefen" "Uff Mamma" - sa Barnet engang "du ser ut som en heks når du blir sint"

Glad for at du liker Kinagarnet. Jeg har strikket en del sokker av det. Vet ikke om det er så veldig slitesterkt, men godt og mykt blir det.