Garnforbruk

fredag 5. september 2008

På tide med en oppdatering...

Tiden har visst gått fryktelig fort, for nå er det visst 14 dager siden siste oppdatering. Jeg har jobbet en del men snart er det endelig frihelg. :-)
Det som er veldig bra er jo at jeg har fått strikket en del selv om jeg ikke har kommet meg så mye på nett. :D
Har fått gjort ferdig en del ufoer som har ligget på vent fordi jeg har vært litt for ivrig til å starte på nye prosjekter.

Enkelt heklasjal i luftmasker til meg selv. Ble litt lei da jeg hadde heklet godt over halve sjalet og gikk tom for garn, så det ble visst liggende en god stund til og med etter at jeg hadde fått handlet mere garn. Måtte bare hive med et nærbilde av den kjempesøte brosjen jeg fant i smykkeskrinet mitt, den passet så godt til fargene på sjalet synes jeg.
Garn: 250g Alfa glitter grå
Heklenål: 5mm
~~ ¤ ~~
Mønster: One-skein Tapestry Scarf og Calorimetry. Skjerfet har kun mangla blokking og calorimetryen har manglet trådfesting og knapp. Disse blir lagt i julegavebunken. Mykeste myke, deilige alpaca... Tror kanskje jeg må lage et slikt sett til meg selv også etterhvert. :-)
Garn: 90g Sandnes Alpaca
Pinner: 6mm og 4mm
~~ ¤ ~~

Mønster: Heklede tøfler som kun har manglet litt pynt. Droppa perlene langs ankelen og heklet en stor blomst til pynt på den ene. Disse blir også lagt i julegavebunken. :-)
Garn: Drops Eskimo
Heklenål: 8mm
~~ ¤ ~~

Mønster: Fra Malins blogg Herlige luer, dette her. Denne har bare manglet montering, snører og heklet kant rundt. Jeg tror jeg bruker litt for store pinner eller litt for tykt garn for de har en tendens til å bli litt store. Denne skal jeg prøve å tove litt for hånd før den skal til sønnen til en venninne av meg. Håper den passer, men for sikkerhets skyld skal jeg nok strikke en til som er litt mindre.
Garn: 80g Safir
Pinner: 4mm


Det var godt å få dette av pinnene, men har enda en goood del igjen. Jeg er så utålmodig at jeg starter på mangle flere nye ting enn jeg gjør ferdig påbegynte for tiden.
Har laget liste over alle påbegynte prosjekter, jeg..
 • Flower Basket shawl - mangler et par rapporter og avslutning.
 • Nottinghamlue - kun strikket vrangborden, resten mangler.
 • Lina lue - mangler et par mønsterrunder.
 • Spiderman teppe - tror jeg har heklet 1/3 av teppet så langt.
 • Felisihals - har strikket hele vrangborden, mangler taggene.
 • Heklede grytekluter - har heklet den ene men sliter med montering, skal ta den andre ganske snart siden de er ganske kjappe å hekle.
 • Ullbukse i alpaca - har strikket bare noen cm og lurer på å rekke den opp.
 • Revontuli sjal - strikket første del, kanskje rekker opp og starter på den senere.
 • Teppe i oldemorsruter - heklet 6 store ruter av ca. 25, men mangler garn til resten.
 • Bølgeteppe - har heklet et lite stykke men det gjenstår myyye.
 • Baktusskjerf - er ikke halvveis engang, men lurer på å rekke opp.
 • Child's placket neck - har strikket et lite stykke opp mot ermene men gjenstår en del.
 • Selbu votter - rekket opp
 • enkelt strikkasjal - rekket opp
Jeg tror iallefall at det var alt... Og da har jeg ikke tatt med det jeg jobber med for tiden. Tante Tias Hettedress fra boken Myk Start. Skal iallefall prøve å få den ferdig så fort som mulig siden babyen som skal bruke den egentlig skal komme til verden i disse dager og jeg strikker den i den minste størrelsen.
Har jo faktisk gjort ferdig litt mere enn det jeg har lagt ut bilder av, men har ikke fått tatt bilder av det ennå så får gjøre det til neste gang.

Jeg ringte byggmakker den dagen jeg skrev om kjøkkenet, og tror du jaggu ikke de klarte å hoste opp dørene våre..? ? De lå på lageret.... Og ingen hadde ringt oss for å si fra at de hadde kommet... Forsåvidt var de vel ikke heeelt sikre på at det var dem men vi tok dem med oss hjem for å sjekke og det stemte så nå har har vi fått på plass to av dem, den siste måtte vente litt fordi vi hadde fått et sett med hengsler for lite. Mannen hentet dem i går så da blir det nok ferdig før helgen. :D ....så kom det jo selvsagt regning i posten, uten noe avslag eller noe som helst, så der tror jeg nok vi skal ta en telefon ja.....

Skal ta meg en runde i bloggene til de som har kommentert siden sist etter at jeg har fått sovet litt i morgen. :-)

Ingen kommentarer: