Garnforbruk

torsdag 6. januar 2011

Litt på etterskudd her...

Tror jeg starter med å ønske alle et godt nytt år, måtte det nye blir minst like bra eller bedre enn det gamle.
Her er et bilde av hvordan utsikten vår var da klokken bikket tolv på nyttårsaften. :-)))

Jeg er visst litt på etterskudd med de siste kalendergavene og adventsvenn/basusjarn pakker og ikke minst bilder av ting jeg strikket siste delen av året i fjor.

Her er iallefall de siste pakkene:
21.desemberPolkastang og to nøster Extra merino i en skikkelig fin rødfarge. :-)

22.desemberPolkastang, et nøste lik de to i går og mønster på en lue/beret fra Ysolda som jeg vurderer sterkt å bruke de røde nøstene på. :-))

Lille julaftenPolkastang, hjerte og stjernepynt og en kjempefin klut med julenissen på. Det var vanskeli å få han med på bildet, men det er en skikkelig julete nisse. :-)))

JulaftenPolkastang, tre nøster med spire, en pose med masse blanke perler, mønster på Levina sjal og et koselig kort. Spire har jeg aldri prøvd før men det passer nok vedig godt til sjalmønsteret, så de må nok få bli til et slikt etter hvert. :-)) Litt morsomt egentlig, dette mønsteret har jeg prøvd å få tak i før, men uten hell og så dukket det opp i den siste kalenderpakken. Jeg ble såååå glad! :-))

Tusen takk for følget gjennom adventstiden, Hildur, det har vært veldig hyggelig og jeg har gledet meg masse til hver eneste nye dag så jeg kunne åpne en ny pakke. Du har truffet blink på alt, tusen takk for alle de fine pakkene. :-)))

Advenstvenn 4. søndag i advent:Mønster på Still Light, telys, fine treknapper og to nøster Merino extra fine. Still light har jeg hatt lyst til å strikke så dette mønsteret var veldig kjekt.


Basusjarnet:Mønsterhefte fra Ysolda, masse sjokolade, marsipan, telys, to nøster Sterk og et nøste med noe løst spunnet garn i en lekker farge som jeg gleder meg til å prøve. :-))
Også fikk jeg denne:
Lyslykt til telys! :-)) Den var kjempefin!!!
Tusen takk for alle de fine pakkene, Paren. Jeg har gledet meg ekstra mye til hver søndag i advent. :-))))

Nå ble det visst litt sent så jeg får komme med en oppdatering med strikkerier en av de nærmeste dagene. :-))

1 kommentar:

Desiree sa...

Åj så mye fint du har fått i kalenderen din! Blir jo misunnelig :)

Synes firkantjulekula di ble kjempefin! ;)) Jeg har julekuleånden over meg, så jeg har strikka snart 20 stk hihihihi! Ingen montert, tar dem samla :) Så da er årets julekuleproduksjon snart over, trur jeg gir meg med 20 :)

Håpe vi ses snart :)

Klæm!