Garnforbruk

søndag 1. mai 2011

Litt shopping og ferdige prosjekter :-)

Shoppingen først. :-))
Like før påske kom det tre Wollmeise flaksende i posten. :-)) Farger Wasabi, Verhext und verratzt og Graf Ratz. :-))
Wasabien er nok favoritten av disse. Jeg som vanligvis ikke liker grønt, synes den er herlig.. Så frisk og lekker. :)))


Jeg har strikket iherdig på to av sokkeparene jeg har hatt på pinnene den siste uken og i dag felte jeg av på det siste paret. :-))

Bittami som designer mysteriesokkene trengte "teststrikkere" av et nytt mønster hun har laget. Jeg fikk skikkelig "strikke sokkelyst" etter mysteriesokkene så jeg hev meg på og prøvde meg på mønsteret. :-))
Mønsteret er skrevet på en måte som gjør det utrolig enkelt å følge, til og med for en "sokkeamatør" som meg. :-))
Jeg synes de ble kjempelekre med den stripen på skrå over foten, tror nok det blir flere av disse etterhvert. :-)))
Mønster: Just Perfectly
Pinner: 3.5mm
Garn: Novita 7 bröder
Mengde: 112 gram


Disse flettesokkene er nok en gang Epletreets Snurrige sokker. :-)) Enkle å strikke og fine blir de også. :)) Jeg har strikket min egen hæl og tå på dem, synes det er det enkleste og da vet jeg at de sitter bra på meg. :))
Denne gangen gikk jeg ned i størrelse på pinnene og brukte 3mm i stedet for 3.5mm som på de forrige. De satt litt bedre på foten enn det forrige paret. De ble nemlig litt "slappe", men funker nå fint likvel. :)Mønster: Epletreets Snurrige sokker
Pinner: 3mm
Garn: Sterk
Mengde: 100 gram


Lillegutt har hatt besøk av ei venninne fra barnehagen flere ganger i det siste. Koselig. :) Hun fikk seg et strikket pannebånd til bursdagen sin i fjor og nå ønsket hun seg pannebånd i ulike farger så da ble det en liten haug med Calorimetry igjen. :))
Mønster: Calorimetry
Pinner: 3.5mm
Garn og mengder: 2 i lime Perfect 52g, rød med dobbel tråd Drops Alpaca 30g, 2 i lilla Merino Extra Fine 60g og dobbel tråd Wollmeise i Barist "O" 66g.
Mens jeg var i gang ble det et par til også, men den ene er ikke helt ferdig ennå så det kommer etterhvert. :))

Nå er det luestrikk og film som står for tur denne søndags kveld. :-))
Ha en flott uke! :))

2 kommentarer:

Torunn sa...

Ååå, så flotte WM du har kjøpt!! Flotte calorimetrier,- sånne har eg enno ikkje strikka, men må få gjort det snart. Kjempefine sokkar!

Desiree sa...

Så masse flott du har strikket! Så effektiv du er! :) Den vesten var jo bare nydelig! Tror jeg skal strikke de hvite sokkene jeg også, likte mønsteret på dem og har litt perfekt liggende. Men aner ikke når, for no er jeg begynt på brun mariusgenser både til Simon og Sofie :))
Og jeg kjenner at jeg er tatt av lappeteppedilla også, så skal hive meg rundt å lage noen der også :)

Hvis du vil dra på strikketreff på nr 19 så rop ut når det passe deg, jeg er klar :) Mandag og tirsdag i neste uka har jeg fysio og trening fra kl 12 til 13,15, ellers er jeg ledig :)

Klem :)