Garnforbruk

fredag 28. mars 2008

Litt shopping...

Det ble ikke noe noe om håndarbeid i dag, lite tid til det nå, men jeg har da vært på shopping. :)
Jeg har bestilt meg evilla plategarn. Gleder meg til å få dem, det var noen nydelige farger.
Også har jeg bestilt meg 2 kjempenøster med dette garnet som skal bli sjal. 300 gram pr. nøste!

4 kommentarer:

Beyla sa...

jeg brukte plategarn ilamme nøstebarngarn til nevøen min :D ble faktisk knallbra!! Å strikke med baaare plategarn har jeg ikke turd å prøve med på, det er jo så løst :) hvordan er det å strikke med bouclegarn? Fant en rest i strikkekurven etter min avdøde svigermor, men har aldri prøvd det selv..

Beyla sa...

Veslefrøken garngrådig hadde så OCD idag at det måtte blogges til slutt - du aner hvor teit jeg er blitt med det pene garnet jeg fikk av deg :D når det lå i kisten kunne jeg plukke det opp, klappe det, fantasere om hva jeg skulle strikke og hvor pent det skulle bli.. men nå kan jeg ikke fantasere med, for nå er jeg igang - and it paaaains me! Peeeneeee garnet! Skal love deg en ting - disse fetching'ene gir jeg ALDRI fra meg! MINE SINE!!

Beyla sa...

Planleggingen kommer til å ta drepen på meg, det er jeg sikker på! :) Var utrolig synd du jobber natt til den 11, meeen, det blir andre muligheter. Kan godt være jeg skal innover igjen onsdag den 16..
Syntes det var helt sjukt at agapekjolen kostet 24 000.. vil ikke blakke oss på kjolen.. så ble så glad da jeg fant den siste kjolen til bare 4200.. helt ærlig synes jeg den er finere også!! den blir jo sydd etter mine mål, så kanskje jeg blir seende noenlunde ok ut i den på tross av at bryllupet skjer mens jeg ennå står på venteliste til slankeoperasjon.. har lagt på meg 45 kilo mens jeg har vært syk, og det har blitt så overveldende at jeg klarer ikke gå ned simpelthen.. har prøvd medisiner og alt mulig, men jeg og legen ble til slutt enige om å søke på operasjon. håper jeg får den snart, for jeg savner å gå i fjellet uten at leddene mine takker for seg..!! Er jo heldig alikevel, tross vekta er jeg nå jevnt aktiv så selv om rumpa er stor er jeg nå forholdsvis forma alikevel.
Spare til sommeren er slett ikke dumt! Dessuten er det jo godt med ro og fred og alenetid, man trenger jo virkelig det i ny og ne.. Veldig spent på hvor mye vi får tilbake på skatten, vi betaler for mye med vilje, grei måte å spare på! det avgjør jo også en del i forhold til hva vi kan bruke på bryllup og garn ;)
Si bare fra hvis jeg skal kjøpe med garn/stash til deg fra oslo altså! regner med at jeg sikkert må sende hjem en pakke eller to mens jeg er sørpå :D
Er ferdig med den første og halvferdig med nr 2 av de siste pulsvantene. De er knuseenkle!! http://www.interweaveknits.com/freepatterns/pdf/fingerless_gloves.pdf
3r,2vr,3r i 3-4 omganger, så 1 løst av, 2 r, tre den løse over de to rette, 2 vr.. rundt omgangen, neste omgang 3r, 2vr og så gjentar du mønsteret oppover. Enkelt og herlig!! går utrolig fort og greit, deilig å slippe cable needle.. :D
Hvordan går simba overens med kattene? Rummel tror nemlig at alle katter synes det er artig å løpe avsted mens han løper etter. Siden han er muskuløs og SCVÆÆR har jeg lært meg å sette sjøben og holde fast i båndet for dear life. han tar korreks veldig lett takk&lov, så når jeg sier at det er fy, så holder han opp. motvillig, men lydig ;) Smetteskjerfene har jeg funnet på DROPS sine sider, og så har jeg redigert dem litt :) Kan sende deg detaljer på mail hvis du vil det!!
Ohhhfff.. kan tenke meg det er mildt sagt utfordrende å ha gubbe og unger og alt, og ikke ha fungerende kjøkken.. skrekk&gru!! Glad på deres vegne for at det begynner å ordne seg nå da.. ikke for mye mugg bakom veggen regner jeg ut?
Småbruket ligger i Øksnes kommune nede i Vesterålen. Har masse familie der, er født der.. Så det er en koselig plan, men jeg tror ikke på det før jeg får se det!! Gubben er veldig bundet til bygda her.. Tror han vet han får jobben om han søker, så når jeg ringte han på nattevakt i natt hadde han heelt glemt å sende søknaden..;) Vi får se. Jeg vil gjerne ha gård, det er jo et mål jeg har hatt i mange år, men hvorvidt vi må oppgradere hytta til småbruk eller om vi flytter får vi se an på gubben..

Beyla sa...

Heia snupsi!

jobber du natt til onsdag også?? Jeg skal tilbake til Hammerfest da!