Garnforbruk

tirsdag 14. april 2009

Ferie og strikkerier...

Hadde to uker ferie like før påske og de ble brukt på biltur ned til Trondheim. :-))
I Trondheim bodde vi hos en venninne og familien og hadde en kjempefin ferie til tross for at vi kjørte over 4000 kilometer til sammen på 2 uker...
Det ble en del shopping og en del farting rundt omkring mens vi var der nede, bl.a til ikea... Jeg fikk kjøpt både det ene og det andre, betalte nesten tre tusen kroner for å få sendt hjem møblene jeg vi handlet. Det ble forsåvidt levert samme dagen som påsken startet og står nå på hobbyrommet mitt som nesten er ferdig. :-))
Var innom litt av hvert av garnbutikker og små interiørbutikker så fikk da brukt noen kroner på slikt også, skal ta litt bilder å legge ut en annen dag.. :-)

Litt strikkerier fra før vi dro:

Et nytt par med baby booties er ferdig. Egentlig ikke noen mottaker for disse ennå, men man får jo brukt opp litt garnrester på dem så da strikker jeg i vei... :-)
Mønster: Saartjes booties
Garn: Drops Merino ekstra fine (hvitt) og en tråd Drops Fabel/Alpakka (turkis)
Pinner: 4mm
Noe påstartet og noe ferdig... Noen pulsvarmere, lue og VM i Liberech baby genser...

Jeg strikket et par av Frk. Badegakks kabelvanter for en liten stund siden og disse kan virkelig anbefales. Lett å strikke og utrolig flotte. Skal absolutt ha dem selv, men det frister å strikke et par til i en annen farge. :-)))) (....ble litt dårlig bilde, det var litt vanskelig å ta bilder av slike ting selv mens man har dem på seg...)
Mønster: Frk. Badegakks kabelvanter
Garn: Sandnes Alpakka
Pinner: 3.5mm

Sist men ikke minst har det blitt noen strikkede kjøkkenkluter. Dobbel Mandarin naturell på pinne 4. :-)) Utrolig gode, disse hjemmestrikkede klutene..

Også har vi noen småtterier som mangler trådfesting. En ullbukse, et par pulsvarmere og
noen oldemorruter til teppet mitt... Egentlig er det en del mere som mangler trådfesting, men det kommer etterhvert...

Mens vi har vært på ferie har jeg strikket en Eva lue, et par baby booties, Rosa "blå"nisselue, en enkel rett/vrang lue i tykt garn, heklet en Ipod veske og startet på en liten heklet nålepute og jenteveske. Jeg strikket også en del på en babyjakke i Merino ekstra fino fra garnstudio sine sider, skal til å starte raglanfelling på den så det er nok ikke så lenge til den er ferdig. :-) Har foreløpig ikke fått tatt bilder av noe mere, men det kommer nok etterhvert...
Etter at vi kom hjem har jeg heklet en del på et par Hexagon slippers i restegarn/enkeltnøster, strikket på en babytrøye, en little sister's dress og et par lester til min kjære i intet mindre enn størrelse 47-48, ingen av disse prosjektene er ferdige men jeg strikker/hekler som bare det og har ganske mange andre prosjekter jeg også har lyst til å starte på.. :-)))
Ble bare en liten oppsummering nå, men det får komme litt mere bilder og mønsterreferanser senere. :-))

1 kommentar:

randi K design sa...

Skal si du har produsert! Wow! Liker også godt å strikke Saartje skoene. Dine var veldig fine!