Garnforbruk

mandag 23. januar 2012

Godt nytt år :-))

Godt og vel tre uker inn i det nye året er det vel på tide å blogge litt igjen. :-))

Det blir litt strikking og hekling i rykk og napp med varierende form og kranglete kropp, men litt har jeg da fått laget i år også. :-)
Jeg har meldt meg på to alonger i år, det holder nok i massevis for min del.
På uformelt har jeg hevet meg med på en som heter DUGG (De Uformelles Garnlager Greie) hvor det gjelder å strikke fra lageret og handle minst mulig nytt garn. På hobbyboden har jeg meldt meg på "Strikk til deg selv", og den sier seg vel selv. :-))
Jeg meldte meg også på en Sparealong på uformelt i fjor, men har ikke rukket å oppdatere noe som helst der ennå. Den går ut på å putte et beløp på sparegrisen for hvert nøste du strikker opp. Beløpet setter man selv før man starter så jeg satte 10 kroner pr nøste med "vanlig" garn og 20kr for litt dyrere garn. :-))

Jeg startet året med å strikke til meg selv. En hals og en lue i samme mønster fra Drops var
resultatet etter noen dagers strikking. :-))
Her er et bilde av halsen uten blitz, litt mørkt bilde men mønsteret kom litt bedre fram på det. Jeg har veldig lyst til å strikke vottene med samme mønster, så kanskje det blir et par slike senere en gang. :-)
Her er settet med luen og halsen.
Mønster: Settet Florence fra Drops Design
Str: Small på halsen pga høyere strikkefasthet og luen er one size.
Pinner: 5.5mm
Garn: Dobbel tråd Baby Merino
Mengde: 110g på halsen og 66g på luen


Jeg var jo med på advenst/julevenn på uformelt i desember og har nå fått de siste pakkene så jeg må jo vise fram innholdet.
Nydelige maskemarkører og nåleetui :-)To nøster lys blå nepal og til slutt, to nøster lilla glitrende Fin som jeg gleder meg til å prøve. :-))
Tusen takk for de herlige pakkene, Superhanne :-))

I år er det første året jeg kan huske at jeg ikke har satt noen nyttårs forsetter. Deilig å tenke på at det ikke er noe som henger over hodet på en hele tiden, i år tar vi ting som de kommer. :-))

Jeg har derimot laget meg en liten ønskestrikkeliste i bakhodet et sted. Det er en del ting jeg har hatt lyst til å strikke lenge og det er en del ting som har dukket opp i det siste, tenkte kanskje jeg skulle få med listen her når jeg har fått skrevet den ned. :-))

Ønsker alle en flott uke, neste gang skal jeg vise fram hva jeg har gjort med denne ulekkerheten som heter Trio og alpakkarestene fra den knallrosa luen jeg strikket før jul.

3 kommentarer:

tantemaraj sa...

Godt nytt år til deg også!! Så flott sett du har strikket til deg selv:-) Jeg fant ut i helga at jeg har vel strengt tatt ikke noe... det går mest i barnestrikk;-) Kanskje jeg må gjøre noe med det??

Godt å ha noe å henge fingene i når kroppen er kranglete... sannsynligvis for en begrensa periode, og med nydelig premie;-)

Gleder meg til å se "to do" lisa di!

Ha ei god uke på alle måter!!

Hunnipunni sa...

For et flott sett du har laget til deg selv !!

Takk for besøket på bloggen min. Du lurte på hvor man kan kjøpe det garnet jeg har brukt. Jeg vet at Det Mjuke har i nettbutikken sin. Og søker du litt på nett finner du sikkert andre også :)

Ønsker deg en fltot helg !!

Desirée sa...

Kjempefint sett! Må le litt, for jeg har nylig strikket den lua og vottene i støvrosa Nepal, ble skikkelig fint :) Prøvde meg på en rapport lengere for å få en baggylue, men det ble ikke bra. Midten bak havnet for langt opp slik at den så bare rar ut, så jeg rekte opp igjen.

Håpe magen går bra nå og at formen er stigende. Va i forrige uka i Tromsø og fjerna litt øyelokk, tok stingan selv i går. Så trur ikke det blir nokka strikkekaffetur i neste uka. Har litt blåveisa som bør gå litt mere bort først ;)) Men du skal bare komme hit hvis du vil, eller vil du ha besøk så bare rop ut :)

God helg til dokker der oppe på fjellet!

Klem fra Desirée