Garnforbruk

onsdag 29. februar 2012

Hello Kitty lue, glimt av solen og noe attåt.

Nå ble det en stund siden siste blogginnlegg, mye som tar opp litt tid.. Vi har bl.a koset oss nesten en uke i Oslo med litt shopping osv. :-)) Skal vise fram hva jeg fikk handlet av hobbystasj senere i uken. :-))
Nå har jeg endelig noe håndarbeid å vise fram også, ikke stort men iallefall en liten ting på tampen av februar. :-))

Jeg skulle strikke en lue for en venninne, men ingen av mønstrene jeg fant med denne katten passet til garnet så brukte bilder fra ulike mønstre for å få til min egen versjon.
Jeg strikket vel 10 enkle ører før jeg klarte å få to par som ikke ble for tunge slik at de henger. Synes nesten de må stå litt opp så de vises. :-))
Pinner: 3 og 3.5 mm
Garn: Merino extra fine
Mengde: 55g

De første solglimtene over fjellet her måtte jeg jo bare få med på et bilde, deilig at det endelig ble lysere her nord også. :-))

En fredags ettermiddag fant jeg ut at det kunne vært koselig med noe nybaket til helgen så jeg prøvde meg på en brownies kake jeg tilfeldigvis hadde alle ingridiensene til. Den ble nyyyydelig og servert med is og bær ble det bare veldig friskt og godt. :-)

Jeg sliter litt med å få tatt brukbare bilder av strikkeriene mine for tiden. Har jo en del som ligger ferdig men som ikke kommer til sin rett på bildene jeg har tatt så må prøve å ta en runde til med fotografering så jeg kanskje har noe mere å vise fram snart.

Ha en flott uke. :-))

1 kommentar:

Karina sa...

Så GØY med enda en Hammerfestblogger :) Takk for koselig kommentar inne hos meg :)

Ha en fortsatt fin søndagskveld