Garnforbruk

lørdag 11. oktober 2008

Awarder :-)

Jeg har vært så heldig å få noen awarder den siste tiden! :-)
Så hyggelig! :-D

Denne kommer fra Petronella, tusen takk :-)

Disse tre kommer fra Beyla, tusen takk til deg også :-))Det er utrolig mange flotte blogger der ute, vil gi disse videre til Mimouna som strikker og hekler som en racer og Makaha som strikker som en helt. De har koselige, kreative og inspirerende blogger begge to. :-)
Ellers fant vi plutselig ut at vi skulle ta oss en dagstur til alta på fredag så torsdag ble det tidlig sengetid så vi skulle komme oss opp fredags morgen. Leverte lillegutt i barnehagen og ved halv ni tiden starta vi. Skulle nå egentlig se etter ny tv benk, julegaver og garn og selvsagt tok vi garnbutikkene først så da var både tv benken og julegavene glemt da jeg hadde fått mettet de verste garnabstinensene.
Fikk nå handlet noen kalenderpakker iallefall, og når jeg tenker på det så kjøpte vi faktisk en eneste julegave også men må jo selvsagt finne noe mere så vi har fortsatt ingen som kan strykes av lista. Skal dra en tur i november, kanskje man får gjort unna noe da. :-)
Skal legge inne bilde av shoppingen i morgen. :D :D Har faktisk allerede strikka opp nesten 100 gram av det fiiine garnet. :) Nå skal jeg soooooove... :)

1 kommentar:

Beyla sa...

Åh det hørtes koselig ut!! Så flinke dere er som er igang med julegavene allerede!! Jeg har én julegave klar.. av de som skal kjøpes og ikke strikkes da. Av strikkegavene må jeg nok pent sette meg ned og sortere en dag snart. jeg vet jo jeg har strikket mye til gaver, men hva som skal til hvem osv vet jeg ennå ikke, og strykejernet mitt befinner seg på ukjent plass i flyttelasset, så ting er ikke dampet og pene til bortgivelse.. det må også årnes. *sukk* for et styyyyr! :D Gleder meg til å se garnet!!