Garnforbruk

søndag 11. mars 2012

Osloshopping og noen "ufoer" ferdigstilt...

Da vi var i Oslo var jeg kun innom to garnbutikker, og visste egentlig hva jeg skulle ha før jeg dro dit..
Her er "fangsten".. :-)På Strikkedilla på Oslo city hadde de ikke noe særlig, kun "vanlig" garn og litt knapper og slikt. Der ble det handlet 5 nøster Baby Merino til et heklet vognteppe, skal kombinere rosa og hvitt med en gråfarge jeg har fra før. Tror det blir veldig fint. :-))

Jeg heklet jo et teppe i guttefarger før vi dro, men nå ser det ut som vi må ha et i jentefarger i stedet. Vi var innom en privatklinikk og tok 3D ultralyd der nede og legen var ganske sikker på at det denne ganger er ei jente. :-)) Litt gøy at det var samme legen som tok 3D ultralyden da vi ventet junior for snart 7 år siden, men da jobbet han et annet sted. :-))Den andre butikken jeg var innom var Nøstet mitt på Storo senteret. :-)) Kjempeflott butikk som både hadde massevis av "vanlig" garn, men også andre typer som Rowan og Manos Del Uruguay.. :-)) I tillegg hadde de MASSEvis av knapper og scrappestash osv.. :-))
Jeg klarte å holde meg i skinnet og kjøpte kun det jeg skulle av garn, 4 nøster med sterk i to ulike farger for å strikke lange stripede sokker til meg selv.. :-))
Det ble også et stempel og noen knapper derfra. :-))
Her er resten av hobbystasjet jeg plukket med meg fra bl.a. Panduro og Søstrene Grene.. :-)

Ellers har jeg fått gjort unna litt tråd/knappefesting og strikket ferdig noen småtterier som har ligget en stund.. :-))
To Calorimetrier av et nøste Smart. :-)
Mønster: Calorimetry (har linket til det mange ganger før..)
Pinner: 3.5mm
Garn: Sandnes Smart
Mengde: ca. 50g

Jeg fant også et par halvferdige sokker jeg startet på en gang i høst. Et par dagers strikking så var de også ferdige. :-))Mønster: Ingen, bare vanlig rettvrang sokker
Str: 34/35
Pinner: 3mm
Garn: Viking Frøya
Mengde: ca. 60g

Og til sist et lite babyteppe jeg startet på for leeenge siden. Et par dagers strikking på det også og en heklekant rundt så var det ferdig. :-)) Godt å være ferdig med det.Mønster: Ingen.. La opp ca. 80m og strikket annenhver pinne rett og annenhver pinne 1r/1vr.
Pinner: 5.5mm
Garn: Dale Babyull dobbel tråd
Mengde: 310g (210g strikket i år..)

Etter mye leting i mønstre før helga fant jeg endelig et jeg kastet meg over i går kveld. Kjolen Sweetheart / Kjærlighet på pinne av Tora Frøseth.. Kjolen er jo bare sååå søt, jeg slet en del med mønsteret på hjertene i begynnelsen men etter noen timers googling og styring fikk jeg endelig til.. Jeg strikker den i lilla Merino Extra Fine og tror det blir veldig fint. :-))

Nå er det middagslaging og deretter skal kvelden vies til kjolestrikk og serietitting. :-))
Ha en flott søndags kveld.. :-))

3 kommentarer:

Charlotte sa...

Så mye fint du har fått kjøpt deg :) Gratulerer med ei lita jente på vei! Og for er raus du har gjort på fullføringsfronten! Wow! :) Gleder meg til å se kjolen din ferdig!

sol sa...

Imponerende selvkontroll på garnhandlefronten :)

marianne sa...

kjempe mye fint du har laget :-)å du var kjempe flink inne på garnbutikken!-hadde nok ikke vært jeg som hadde vært så flink..må jo benytte enhver sjanse...hehe